"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Στις 9 Μαϊου τα SMS της φθηνής βενζίνης


Μέσω γραπτών μηνυμάτων θα μπορούν να ενημερώνονται από την ερχόμενη Δευτέρα οι οδηγοί που θέλουν να βάλουν βενζίνη για τα πρατήρια με τις χαμηλότερες τιμές καυσίμων.
Συγκεκριμένα, στέλνοντας ένα SMS στον αριθμό 54151 με το όνομα της περιοχής στην οποία βρίσκεται, ο οδηγός θα μπορεί να ενημερωθεί για τα πρατήρια που διαθέτουν τις φθηνότερες τιμές καυσίμων. Οπως σημείωσε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχ. Χρυσοχοϊδης η υπηρεσία αναπτύχθηκε με τη συνεργασία των τριών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind) και της Upstream, οι οποίες συνεργάστηκαν αφιλοκερδώς.
Ακόμη, αρχής γενομένης από την Αττική οδό και στη συνέχεια σε όλους τους κλειστούς αυτοκινητόδρομους, ο υπουργος τόνισε οτι θα αναρτηθούν ηλεκτρονικοί πίνακες που θα αναγράφουν τις τιμές για τα τρία επόμενα πρατήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου