"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Σαμαράς: «Σε παράλυση η κυβέρνηση»

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι βρίσκεται σε κατάσταση «ημι-διάλυσης και ημι-παράλυσης», ενώ ταυτόχρονα ισχυρίστηκε ότι οι εξελίξεις στην οικονομία δικαιώνουν τις προβλέψεις που είχε κάνει ο ίδιος για τα αποτελέσματα του μνημονίου.
Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ως παραδείγματα κυβερνητικής «αρρυθμίας» τις αναταράξεις που προκάλεσαν στην κυβέρνηση οι δηλώσεις της τρόικας για ιδιωτικοποιήσεις, την έλλειψη συντονισμού για τους ημιυπαίθριους και τις δημόσιες διαφωνίες υπουργών για το φορολογικό νομοσχέδιο. Τόνισε δε ότι την ώρα που η κυβέρνηση δίνει εικόνα διάλυσης, η ΝΔ δικαιώνεται καθώς είχε από πέρσι επισημάνει ότι το Μνημόνιο αυξάνει το δημόσιο χρέος, που δεν μπορεί να μειωθεί χωρίς αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου. «Οι προτάσεις της ΝΔ πέρσι τον Ιούλιο ήταν σωστές, ήταν μπροστά από τα πράγματα, έχουν ήδη επαληθευθεί κι έρχονται σήμερα να το παραδεχθούν όσοι τότε τις αγνόησαν ή τις διαστρέβλωσαν», είπε ο Αντώνης Σαμαράςκαι κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για αντιφατικές δηλώσεις στο ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων. Μάλιστα επεσήμανε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να συναινέσει σε πρόγραμμα αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, όσο η κυβέρνηση δεν ξεκαθαρίζει το στίγμα της: «Με τι να συμφωνήσουμε; Με την πρόταση της Τρόικας που ρητά ζητά εκποίηση περιουσίας, όταν εμείς είχαμε εξ αρχής αποκλείσει την εκποίηση; Με την κυβέρνηση που και προσυπέγραψε τις θέσεις της Τρόικας, αλλά και τις… κατήγγειλε ταυτόχρονα; Που έχει δεσμευτεί να υλοποιήσει τις προτάσεις αυτές, αλλάκι έχει δεσμευτεί να βγάλει νόμο για να τις… απαγορεύει; Στο κρίσιμο αυτό ζήτημα η κυβέρνηση τα είπε όλα! Και με το χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ! Και υπέρ και κατά! Και θα πουλήσει και δεν θα πουλήσει!», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο κ. Σαμαράς τάχθηκε κατά της πώλησης δημόσιας γης, υποστηρίζοντας ότι το κράτος μπορεί να δημιουργήσει υπεραξία στα ακίνητά, ορίζοντας νέες χρήσεις και συντελεστές εκμετάλλευσης και μετατρέποντας έτσι ακόμα και ξεχασμένες εκτάσεις σε "φιλέτα". Γι αυτό, διευκρίνισε, ότι η ΝΔ προκρίνει την εμπορική αξιοποίηση μέσω σύμπραξης ιδιωτικού και δημόσιου, την ενοικίαση, τις μακροχρόνιες μισθώσεις, και τα leasing.
Στο πλαίσιο αυτό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προανήγγειλε ότι το κόμμα του, μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. τον Μάρτιο, προτίθεται να παρουσιάσει στο Ζάππειο επικαιροποιημένο σχέδιο για την οικονομία.
Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε την πρότασή του για συμψηφισμό χρεών μεταξύ φορολογουμένων και Δημοσίου, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι εκείνη πρώτη «υιοθέτησε το "δεν πληρώνω", καθώς επιστροφές σε πάσης φύσεως επιχειρήσεις, ιδιαίτερα κατασκευαστικές και εξαγωγικές, αλλά και σε αγρότες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου