"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Εφτά τραυματίες από τα επεισόδια μεταξύ των μαθητών

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι ανακρίσεις και εξετάσεις του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Λύκειο Βεργίνα, στη Λάρνακα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλη Κατσουνωτό.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κατσουνωτός είπε ότι ''έχει ληφθεί ένας μεγάλος αριθμός καταθέσεων'' και η Αστυνομία καταβάλλει προσπάθειες να εντοπιστούν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην οχλαγωγία και στις συμπλοκές».

Σε σχέση με τον αριθμό των τραυματιών, ο κ. Κατσουνωτός είπε ότι αυτός έχει αυξηθεί στους επτά, από τρεις, προσθέτοντας ότι μεταξύ των τραυματιών περιλαμβάνεται και ο Βοηθός Διευθυντής του Λυκείου Βεργίνα, ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθεια να προστατέψει τους αλλοδαπούς μαθητές.

Το θέμα είναι απλό και οι δηλώσεις των Ελλήνων μαθητών ήταν ξεκάθαρες "Οι αλλοδαποί μαθητές κυκλοφορούν με μαχαίρια προκαλώντας". Επίσης την περασμένη εβδομάδα είχαμε την επίθεση των "φιλήσυχων" αλλοδαπών ενάντια στον αστυνομικό στο γραφείο ευημερίας. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν το κατάλληλο πολιτισμικό επίπεδο για να συζούν μαζί μας, είναι απολίτιστοι και βάρβαροι, άσχετα πως θέλουν να τους παρουσιάζουν τα διάφορα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης αλλά και οι επαγγελματίες αντιρατσιστές. Έτσι καλούμε το σάπιο σύστημα να απελάσει άμεσα όλους τους εμπλεκόμενους αλλοδαπούς αφού αυτό που προέχει είναι η προστασία των Ελληνοκύπριων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου