"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

400 μαθητές απο τους 600 απουσίαζαν χθες από το λύκειο Βεργίνας

Κανονικά λειτούργησε χθες το Λύκειο Βεργίνας, αν και πάρα πολλοί μαθητές δεν μετέβησαν στο σχολείο για να αρχίσουν τα μαθήματα τους. Από το πρωί βρίσκονται στο σχολείο μέλη της Ομάδας Άμεσης Παρέμβασης και του Παρατηρητηρίου για τη Σχολική Βία του Υπουργείου Παιδείας και άρχισαν δουλειά με τους καθηγητές και τον Σύνδεσμο Γονέων.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε, επίσης, συνάντηση του Λυκειάρχη με τον Σύνδεσμο Γονέων του σχολείου. Στο χώρο του Λυκείου υπάρχει διακριτική παρουσία της Αστυνομίας για να διασφαλιστεί η ηρεμία και η κανονική λειτουργία του σχολείου.
Εξάλλου, χτες επρόκειτο να αρχίσουν οι ετοιμασίες για τη συγκρότηση τάξεων εντατικής εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας για τους Άραβες μαθητές, οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν εντός δύο εβδομάδων. Αποφάσεις για καλύτερη λειτουργία του Λυκείου Βεργίνας, ύστερα από τα επεισόδια, που σημειώθηκαν προχθές μεταξύ Ε/κ και Αράβων μαθητών, έλαβε χθες το βράδυ η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Μέσης Εκπαίδευσης Λάρνακας και ο Σύνδεσμος Γονέων του Λυκείου Βεργίνας, κατά τη διάρκεια πολύωρης συνάντησής τους.

Η Ομοσπονδία με ανακοίνωση της καταδικάζει τη βία στα σχολεία από όπου κι αν προέρχεται και ζητά την παραδειγματική τιμωρία όσων παραβαίνουν τους κανονισμούς. Εισηγείται τη διαφοροποίηση της πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας όσον αφορά τη διαδικασία ένταξης και αφομοίωσης των αλλόγλωσσων μαθητών στα σχολεία.

Επίσης ο Σύνδεσμος Γονέων του Λυκείου Βεργίνας εισηγείται, όπως οι Άραβες μαθητές απέχουν από τα μαθήματα τις επόμενες 15 μέρες και να απομακρυνθούν από το σχολείο όσοι αλλοδαποί μαθητές ενέχονται στα επεισόδια και τον ξυλοδαρμό Αστυνομικού στο Γραφείο Ευημερίας Λάρνακας.

Έγκυρες πληροφορίες μας λένε ότι οι Έλληνες Κύπριοι μαθητές του λυκείου δέχτηκαν απειλητικά μηνύματα στα κινητά τους νωρίς το πρωί. Άραβες μαθητές απειλούσαν τη ζωή των μαθητών που ενεπλάκησαν στα επεισόδια καθώς και όσους σκοπεύουν να καταθέσουν εναντίων τους στην αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου