"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Φωτιές άναψε το μήνυμα Γ. Κεφαλογιάννη προς Σαμαρά

Φωτιές άναψε το μήνυμα Γ. Κεφαλογιάννη προς Σαμαρά
Τα στελέχη της Ρηγίλλης απέφυγαν να σχολιάσουν τα μηνύματα που εξέπεμψε προς τον κ. Σαμαρά το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, το οποίο τάχθηκε υπέρ της συγκρότησης μιας οικουμενικής κυβέρνησης, ζητώντας από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να αποφεύγει την πόλωση και τις ακραίες θέσεις και να συνδράμει με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα στην προσπάθεια για να ξεπεραστεί το συντομότερο δυνατό αυτή η εθνική κρίση».
Βουλευτές της ΝΔ που συνομιλούν τακτικά με τον κ. Σαμαρά ανέφεραν ότι η ΝΔ, εάν κληθεί να δώσει την εκλογική μάχη, θα τη δώσει με μόνο στόχο τη νίκη και τον σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης. Παρέπεμπαν, δε, σε πρόσφατες ομιλίες του κ. Σαμαρά, ο οποίος για το ενδεχόμενο σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης έχει τονίσει ότι το ζήτημα δεν είναι η μοιρασιά των υπουργείων».
Ο τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης, πάντως, διαφοροποιήθηκε από την επίσημη «γραμμή» και έκρινε θετικά την παρέμβαση του κ. Ι. Κεφαλογιάννη. «Το συμφέρον της πατρίδας μπαίνει πάνω από όλα. Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε οικουμενική κυβέρνηση ή σε οποιαδήποτε κυβέρνηση συνεργασίας δεν γίνεται για να γίνει», τόνισε (ρ/ς 9,84).
Στο όλο θέμα παρενέβη και η γραμματέας του ΚΚΕ, Αλ. Παπαρήγα, η οποία σε δηλώσεις της (ρ/ς Real) επεσήμανε: «Θέλουν περισσότερο το σενάριο ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Γιατί βλέπουν ότι η αντιπαράθεση δύο κομμάτων με την ίδια πολιτική, πέραν της διαφοράς προσώπων, μεταφέρει αυτή την αντιπαράθεση και στη βάση. Θέλουν έναν λαό, ο οποίος να είναι στον γύψο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου