"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ- Νωρίς το απόγευμα στην συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου για να διαμαρτυρηθούν για την δολοφονία του Έλληνα πατριώτη μας.




Χιλιάδες Έλληνες συγκεντρώθηκαν νωρίς το απόγευμα στην συμβολή των οδών Ηπείρου και  Γ' Σεπτεμβρίου για να διαμαρτυρηθούν για την δολοφονία του Έλληνα από τα όρθια δίποδα που λυμαίνονται το κέντρο των Αθηνών. Λίγο μετά τις 5 και 30 οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν δια μέσου της Γ' Σεπτεμβρίου με μιά πορεία γεμάτη οργή προς την Ομόνοια και το Δημαρχείο της Αθήνας με συνθήματα όπως "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", "Έξω οι ξένοι απ΄την Ελλάδα", "Να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή", "Αναρχικοί και Μπολσεβίκοι αυτή η γή δεν σας ανήκει", ενώ απευθυνόμενοι προς παρατηρητές της πορείας από μπαλκόνια και πεζοδρόμια οι πορευόμενοι καλούσαν "Εσείς που τώρα κοιτάτε την πορεία ελάτε μαζί μας για την Ελευθερία" και "Αφήστε τα μπαλκόνια και πιάστε τα καδρόνια".

Ένταση σημειώθηκε στην οδό Αθηνάς όταν αλλοδαποί βγήκαν από την Ευριπίδου (από την αριστερή πλευρά) όπου και προκάλεσαν με χειρονομίες τους συγκεντρωμένους με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επεισόδια που δεν πήραν όμως μεγάλη έκταση. Κατόπιν οι συγκεντρωμένοι πορεύτηκαν αντίστροφα προς το σημείο δολοφονίας. Μικροεπεισόδια και εντάσεις σε όλη την διάρκεια της διαδρομής, ενώ μιά μεγάλη ομάδα συγκεντρωμένων που αποκόπηκε συναντήθηκε σε στενό πίσω από την Αχαρνών με ομάδα αντιεξουσιαστών που φύλαγαν την Βίλα Αμαλίας. Σε εκείνο το σημείο υπήρξε κατα μέτωπον επίθεση, που απέκοψαν  την τελευταία στιγμή διμοιρίες των ΥΑΤ, με χρήση χημικών.

Μερικά στενά πιό πίσω Αστυνομικές δυνάμεις είχαν εγκλωβίσει ομάδα 40 - 50 Ελλήνων που έψαχνε διέξοδο διαφυγής από το σημείο, οι οποίοι με κλούβες προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ, όπου και βρίσκονται μέχρι αυτή την στιγμή, αλλά αναμένεται να αφεθούν ελύθεροι μετά την εξακρίβωση των στοιχείων του. Εντάσεις και μικροεπεισόδια την Αθήνα σημειώνονται μέχρι και αυτή την στιγμή..

stoxos.gr

2 σχόλια:

  1. ΝΑΣ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ,ΗΛΘΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ,ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΝΟΣΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή