"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

O Μάνος Μπασανάκης για την δολοφονική επίθεση Μαροκινών ενάντια στην μητέρα του


«Όταν την αντίκρισα στην εντατική δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν η μητέρα μου» λέει και ξαναλέει σοκαρισμένος ο δημοσιογράφος Μάνος Μπανασάκης. «Το πρόσωπό της ήταν σαν ένα μεγάλο φουσκωμένο μπαλόνι. Δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις τη μύτη, τα μάτια ούτε τα μάγουλα. Της είχαν σπάσει όλους τους ιστούς στο πρόσωπο».

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή όταν η μητέρα του δημοσιογράφου περπατούσε αμέριμνη στην οδό Θεσσαλονίκης στα Πετράλωνα και ξαφνικά δύο αλλοδαποί της επιτέθηκαν με άγρια βιαιότητα και τη γρονθοκόπησαν μέχρι αναισθησίας. Από τα πολλαπλά χτυπήματα και τις κλοτσιές, της έσπασαν σχεδόν όλα τα δόντια και δεν της άφησαν ιστούς στο πρόσωπο!


Και όλα αυτά για λίγα ευρώ, αφού η γυναίκα είχε μόλις βγει από το σπίτι της, και για ένα κινητό τηλέφωνο.


Όπως λέει ο γιος της στην εκπομπή "Πολύ μπλα μπλά", τη γυναίκα βρήκαν αιμόφυρτη στην είσοδο της πολυκατοικίας οι γείτονες οι οποίοι φώναξαν αμέσως το ΕΚΑΒ.


Η μητέρα του δημοσιογράφου υποβλήθηκε σε πολύ δύσκολο χειρουργείο 13 ωρών, ενώ έμεινε δυο μέρες στην εντατική αφού η κατάσταση της κρίθηκε κρίσιμη.


Η μητέρα του νεαρού δημοσιογράφου νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ομιλίας καθώς έχουν σπάσει τα περισσότερα οστά του προσώπου της. Εν τω μεταξύ, ο ένας εκ των δύο κακοποιών συνελήφθη ενώ για το δεύτερο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

 ΑΠΌ ΤΟΝ  ellinopsychos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου