"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

«Μαζί τα φάγαμε, ατομικά ή συλλογικά» επιμένει ο Θ.Πάγκαλος

Επιμένει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος στη δήλωση του ότι «μαζί τα φάγαμε» και εξηγεί μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ότι το έλλειμμα διογκώθηκε από ατομικές και συλλογικές πρακτικές των πολιτών και πολλών επαγγελματιών.

Ο κ. Πάγκαλος απαντώντας το Σάββατο σε ερώτηση του ραδιοφωνικού σταθμού είπε ότι το «’μαζί τα φάγαμε’ προέρχεται από διαδικασίες που περιλαμβάνουν και τον πολίτη ατομικά ή συλλογικά».

Μία από τις συμπεριφορές αυτές είναι η μη καταβολή του ΦΠΑ στο κράτος, η οποία είναι «υπεξαίρεση, ποινικό αδίκημα» και κάτι που «έχουν κάνει πολλοί επαγγελματίες», όπως είπε.

Πρόσθεσε σχετικά με το σωματείο των εργαζομένων στη ΔΕΗ, τη ΓΕΝΟΠ, ότι «όταν παίρνει το σωματείο δώρα και μπαξίσια από την εργοδοσία και την κυβέρνηση, αυτό δημιουργεί μία περαιτέρω τρύπα στο έλλειμμα».

«Έτσι δημιουργήθηκε το έλλειμμα, με υπερβολικές δαπάνες και όχι επαρκή έσοδα», ανέφερε.

Σχετικά με το ζήτημα των μεταναστών, ο κ. Πάγκαλος επισήμανε ότι «θα υπάρχει μία συνοικία μεταναστών, δεν θα εξαφανιστούν οι μετανάστες. Αυτό θα ήθελα να το πω σε όσους φαντάζονται ότι θα κάνουμε κάποιου είδους εκκαθάριση των ξένων εργατών».

Υπογράμμισε όμως ότι «βεβαίως αυτό που δεν είναι εφικτό είναι η ανομία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου