"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

Ο Καβαλάρης της Αποκάλυψης στο Κάιρο;Οι ταραχές στην Αίγυπτο μπορεί να τελείωσαν με την παραίτηση του προέδρου Μουμπάρακ, όμως ένα βίντεο που προβλήθηκε από το δίκτυο “Euronews” δίνει μια νέα οπτική στη λαϊκή εξέγερση.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων σε μια γέφυρα κοντά στην πλατεία Ταχρίρ, ανάμεσα από πλήθη που τρέχουν και φωτιές που καίνε, μια αχνή μορφή κάνει την εμφάνισή της για λίγα δευτερόλεπτα.
Είναι ένας καβαλάρης-φάντασμα, που πετά με το άλογό του και χάνεται πάνω από το πλήθος.
Τον μυστηριώδη καβαλάρη δεν έχει καταγράψει μόνο το “Euronews”. Υπάρχουν και άλλα ανάλογα βίντεο αναρτημένα στο YouTube, καθώς και σχόλια που επιβεβαιώνουν το γεγονός, το οποίο συνδέουν με την εμφάνιση των Τεσσάρων Καβαλάρηδων της Αποκάλυψης.
Κάθε ένας καβαλάρης εκπέμπει φως διαφορετικού χρώματος στο πέρασμά του (λευκό, κόκκινο, μαύρο και της ώχρας) και φέρνει μαζί του ένα δεινό (υποδούλωση, πόλεμο, λιμό και θάνατο).
Σε αυτή την περίπτωση ο ωχρός καβαλάρης σίγουρα έφερε θάνατο στην Αίγυπτο, καθώς οι νεκροί κατά τις 18 ημέρες της εξέγερσης ξεπέρασαν τους 300.
Οι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού δικτύου δεν είχαν προσέξει τι περιέχει το βίντεο που πρόβαλλαν. Την περιέργεια όμως τους τράβηξαν τα υπερβολικά πολλά clicks που συνέχιζε να συγκεντρώνει, ακόμα και μία εβδομάδα μετά από τη δημοσίευσή του.
Η αξιοπιστία της αρχικής πηγής του βίντεο, πάντως, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, καθώς πρόκειται για το πρακτορείο Reuters.
Δείτε τον Καβαλάρη-φάντασμα:
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου