"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΕΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ:"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ"

Αγαπητοί κάτοχοι, των όποιων μέσων παραπληροφόρησης του κόσμου και εσκεμμένης παρεμπόδισης της αλήθειας.

Ενώ η πατρίδα μας εισέρχεται στην ποιο κρίσιμη καμπή της ιστορικής της ύπαρξης, με τους εχθρούς της να είναι προ των πυλών, την ώρα αυτή εσείς διαλέξατε να κάνετε αυτό το αφιέρωμα στους Οθωμανούς, δηλαδή στους παγκόσμιους εγκληματίες, το οποίο είναι μια παραπάνω ταφόπλακα στις είδη πολλές που έχουν τοποθετήσει στην πληγωμένη πατρίδα μας το τελευταίο διάστημα, οι κάθε λογής ανθέλληνες και όχι μόνο.

Με αυτόν λοιπόν τον τρόπο, το μόνο που καταφέρνετε είναι να εξαγριώνετε περισσότερο τους εντός και εκτός ανθέλληνες, που το μόνο που επιθυμούν είναι να δουν κομματιασμένη την χώρα και τους Έλληνες να ξεκινούν και πάλι τις πορείες θανάτου, που με τόσο μαεστρία εφάρμοσαν οι φίλοι σας, στους δικούς σας και δικούς μας προγόνους.

Γιατί τώρα, διαλέξατε να παρουσιάσετε αυτό το κατασκεύασμα για την Ελλάδα και τους Έλληνες, μήπως αυτό το έθνος δεν έχει χορτάσει πολέμους, πείνες, κακουχίες, βαναυσότητες, θανάτους, διωγμούς, αφανισμούς, γενοκτονίες, κατοχές και τόσα άλλα, που κανένα κράτος έθνος στον πλανήτη δεν τα έχει βιώσει όσο η Ελληνική ψυχή.

Γιατί τώρα, σας έπιασε η βιασύνη να πείσετε τους Έλληνες ότι, αντί να δείχνουν μίσος και ιστορική θύμηση προς τους σφαγείς τους, αυτοί πρέπει να ξανασταθούν στα τέσσερα απέναντι τους και να δεχτούν αυτά που ξαναζητάν αυτοί οι εγκληματίες, τα οποία οι πρόγονοι μας έδωσαν την ζωή τους για να τα υπερασπιστούν, με τους περισσότερους από αυτούς να έχουν μείνει άταφοι στα πεδία των μαχών.

Γιατί τώρα, που η πατρίδα είναι λαβωμένη και από πάνω από το πληγωμένο κορμί της στέκονται λυσσασμένες ύαινες που θέλουν να την κατασπαράξουν, εσείς προσπαθείτε με νύχια και με δόντια, να βοηθήσετε αυτά τα σαρκοβόρα στο έργο τους.

Τι είναι αυτό που θα κερδίσετε, τι είναι αυτό που σας έχουν τάξει, τι είναι αυτό που έχει περισσότερη αξία από την πατρίδα σας, τι είναι, πέστε μου τι είναι.

Θα ήθελα να πω σε όλους τους ανθέλληνες ότι, στον αιώνιο κόσμο κανείς δεν θυμάται τους προδότες, παρά μόνο τους ήρωες, που δίνουν την ζωή τους για τα ιερά χώματα της πατρίδος τους.

Τον μόνο προδότη που ανέχτηκε το όνομα και την παρουσία του η αιώνια ιστορία ήταν αυτό του ΕΦΙΑΛΤΗ και ξέρετε γιατί, για να θυμίζει πάντα ότι, ακόμα και να γνωρίζουν οι Έλληνες μαχητές, ότι κάποιος τους πρόδωσε και με αυτό θα χάσουν τον αγώνα, αυτοί τότε θα πολεμήσουν με μεγαλύτερη λύσσα και χαρά, διότι έτσι η μάχη, θα έχει μεγαλύτερη αξία και δόξα.

Εάν δεν θέλετε να ζείτε με τους Έλληνες και ότι Ελληνικό υπάρχει, σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο που λέγεται ΕΛΛΑΣ, σας παρακαλώ θερμά, τσακιστείτε και φύγετε και αφήστε εμάς να ζήσουμε με την ανάμνηση και τον αιώνιο σεβασμό, που έχουμε για όλους αυτούς που δίνοντας την ζωή τους, έδωσαν ζωή σε εμάς.

Και θα κλείσω, αφιερώνοντας σας, την μεγάλη ρήση του σύγχρονου φιλοσόφου Φρίντριχ Νίτσε, ο οποίος είπε για τους Έλληνες:

«Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο, ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν προσέφεραν τίποτα εις αυτόν.»


ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

hellenicrevenge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου