"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Νέες κινητοποιήσεις στις συγκοινωνίες

Ταλαιπωρία -και πάλι- περιμένει από αύριο το επιβατικό κοινό, καθώς τα συνδικάτα εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας έχουν εξαγγείλει νέες κινητοποιήσεις, παρά την ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου από την Βουλή.

Στις κινητοποιήσεις παίρνουν μέρος οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, ενώ οι συνάδελφοί τους σε μετρό και τραμ συνεδριάζουν αύριο προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους.

- Αύριο, Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, ακινητοποιημένα θα μείνουν από τις 11 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα τα αστικά λεωφορεία (ΕΘΕΛ) και από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα τα τρόλεϊ (ΗΛΠΑΠ).

- Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ (ΗΛΠΑΠ) θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, ενώ ακινητοποιημένοι από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα θα μείνουν οι συρμοί του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ).

- Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία προσανατολίζονται να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ενώ ο ΗΣΑΠ θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, ώστε να μπορέσουν να μετακινηθούν όσοι θα συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια.

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη αν θα συμμετάσχουν ή όχι στην απεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου