"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

«Δεν πληρώνω» και σήμερα στα διόδια όλης της χώρας

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις της κίνησης «Δεν πληρώνω», τα μέλη της οποίας ανοίγουν σταθμούς διοδίων σε διάφορα σημεία της χώρας, προκειμένου οι οδηγοί να περάσουν χωρίς να καταβάλουν το προβλεπόμενο αντίτιμο.

Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί δράσεις των μελών του Πανελλαδικού Συντονιστικού Επιτροπών Αγώνα κατά των Διοδίων στους σταθμούς όλης της χώρας, στο πλαίσιο των οποίων θα ανοίξουν και πάλι οι μπάρες από τις 2 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα.

Ανοιχτές θα είναι, επίσης, οι μπάρες των διοδίων στην Αττική Οδό, ενώ ήδη από τις 12 το μεσημέρι είναι ανοιχτές οι μπάρες στην γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Ειδικότερα, έχουν προγραμματιστεί παρεμβάσεις στα εξής σημεία:

- Διόδια Μαλγάρων ώρα 14:00
- Διόδια Λεπτοκαρυάς ώρα 14:00
- Διόδια Μακρυχωρίου ώρα 14:00
- Διόδια Πυργετού ώρα 14:00
- Διόδια Μοσχοχωρίου ώρα 12:00
- Διόδια Πελασγίας ώρα 15:00
- Διόδια Θήβας ώρα 16:00
- Διόδια Αφιδνών ώρα 14:00
- Διόδια Ισθμού ώρα 14:00
- Διόδια Νεστάνης ώρα 14:00

Στην Αττική Οδό προγραμματίζονται κινητοποιήσεις στους εξής σταθμούς:

- Διόδια Ελευσίνας ώρα 15:00
- Διόδια Φυλής ώρα 15:00
- Διόδια Μεταμόρφωσης ώρα 15:00
- Διόδια Μαρκόπουλου ώρα 15:00

Τέλος, στην Εγνατία Οδό στα διόδια Πολυμύλου ώρα 15:00.

Η σημερινή κινητοποίηση αποτελεί ένα μήνυμα αγώνα ενάντια στην προσπάθεια ποινικοποίησης του κινήματός μας», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της κίνησης.

Το Συντονιστικό τονίζει σε ανακοίνωσή του: «Το κίνημά μας θα συνεχίσει να αντιστέκεται στην ύπαρξη διοδίων γιατί πληρώνουμε για δρόμους υφιστάμενους, τους οποίους έχουμε προπληρώσει και γιατί πληρώνουμε, μέσω των τελών κυκλοφορίας που είναι πανάκριβα, αλλά και των ενσωματωμένων φόρων στα καύσιμα για να γίνονται δημόσια έργα συντήρησης, βελτίωσης και επέκτασης του οδικού δικτύου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου