"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Δεκαεπτά συλλήψεις για τα επεισόδια στο ντέρμπι

Σε συλλήψεις 17 ατόμων προχώρησε χθες το βράδυ η αστυνομία, μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν 16 άτομα κατηγορούμενα για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και φθορά ξένης περιουσίας και ένα άτομο για ρίψη αντικειμένου σε αστυνομικούς.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Καλόπουλου στο ντέρμπι, σημειώθηκαν επεισόδια.

Δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο από όλες τις πλευρές του γηπέδου και προπηλάκισαν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Χρειάστηκε να προσπαθήσουν να ηρεμήσουν την κατάσταση οι παίκτες του Ολυμπιακού, προκειμένου να καταφέρουν να φτάσουν ως τη φυσούνα οι «πράσινοι» αθλητές.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάνει λόγο για τραμπουκισμό και ύβρεις σε παίκτες του Παναθηναϊκού από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, χαρακτηρίζοντας το σκηνικό «μνημείο νοθείας και αλητείας».

Επίσης, ο Παναθηναϊκός καταγγέλλει ότι χτυπήθηκαν παίκτες του, ενώ πιάστηκαν στα χέρια οι Τοροσίδης -Λέτο που είχαν ανοίξει διαμάχη και στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Λέτο επέστρεψε στα αποδυτήρια αργότερα (μαζί με άλλους συμπαίκτες του), ψάχνοντας τον Τοροσίδη. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αντάλλαξαν ύβρεις με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Τάσο Μητρόπουλο.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Γόντικας δήλωσε χθες το βράδυ: «Σήμερα έγινε κλοπή. Αλλοίωση αποτελέσματος. Για μας ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε. Εμείς στον πρώτο γύρο φιλοξενήσαμε τον Ολυμπιακό. Τώρα όμως χτυπήθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές και αυτό το χρεώνεται ο Ολυμπιακός. Θα είναι απαράδεκτο αν δεν υπάρξουν κυρώσεις».

Ο Φερέιρα είπε: «Τα είδατε όλα και έχετε την ευθύνη να τα γράψετε. Έπρεπε να νικήσουμε και τελικά χάσαμε. Περιμένω από την Ομοσπονδία να πάρει αποφάσεις γι ' αυτά που έγιναν στο τέλος με τους οπαδούς».

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, έξαλλος με την επίθεση που δέχτηκε, προανήγγειλε ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Χθες, με τη λήξη του αγώνα, εκδόσαμε ανακοίνωση στην οποία καταγγείλαμε απερίφραστα την ξεδιάντροπη αλλοίωση αποτελέσματος εκ μέρους της διαιτησίας. Βιαστήκαμε όμως! Οι πραγματικές σκηνές ντροπής εκτυλίχθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα.

» Η ανεπανάληπτη επίθεση και οι χειροδικίες εις βάρος ποδοσφαιριστών της ομάδας μας κατά την αποχώρησή τους από τον αγωνιστικό χώρο, μέσα στο γήπεδο και στον προθάλαμο των αποδυτηρίων από πανηγυρίζοντες (!) οπαδούς και ανθρώπους ασφαλείας (!) της γηπεδούχου• ο προπηλακισμός και οι ύβρεις σε διεθνείς Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές από τον πρόεδρο της Super League, κ. Μαρινάκη και οι τραμπουκισμοί από τον ίδιο και τη συνοδεία του μέχρι την αποχώρηση της ομάδας μας από το «Γ. Καραϊσκάκης» συμπληρώνουν ένα σκηνικό οχετού που, σε συνδυασμό με τη διαιτησία που είχε προηγηθεί, καθίσταται μοναδικό και ανεπανάληπτο μνημείο νοθείας και αλητείας στα Ελληνικά ποδοσφαιρικά χρονικά. Ζήσαμε για να δούμε να «παντρεύονται» ο Παπουτσέλης και η «Ριζούπολη» σε συσκευασία του ενός. Συγχαρητήρια!

» Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος ωστόσο, χαρακτήρισε αυτό το μενού από περιττώματα και έμεσμα που σέρβιρε στη φίλαθλη Ελλάδα, διδασκαλία ήθους! Αυτός είναι λοιπόν ο κώδικας αξιών του ανθρώπου που προΐσταται του συναιτερισμού των ΠΑΕ• να τον χαιρόμαστε.

» Βέβαια, πολλά από όσα συνέβησαν χθες θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί, αν η έταιρη θεσμική αρχή του Ελληνικού ποδοσφαίρου είχε λάβει τα μέτρα της έγκαιρα. Αλλά, όταν η ΚΕΔ/ ΕΠΟ επιβάλλει «σιωπηρές» τιμωρίες στους Κουκουλάκηδες και τους Παππάδες ώστε να ξεκουραστούν για λίγο μέχρι να επιστρέψουν για να γράψουν νέες σελίδες δόξας, είναι δεδομένο ότι από τη χαλαρότητα αυτή θα αποθρασυνθούν οι Καλόπουλοι, οι Σαραϊδάρηδες και οι Τρύφωνες. Η συνέπεια της σιωπηρής τιμωρίας είναι η κραυγαλέα σφαγή. Τώρα πια όμως, κύριοι της ΚΕΔ και της ΕΠΟ δεν είναι ώρα για σιωπή, αλλά για ξεκάθαρη θέση και αντίδραση.

» Εννοείται πως κατόπιν όλων αυτών η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιφυλάσσεται για τη σχέση της με τους θεσμικούς φορείς και το Πρωτάθλημά τους και θα λάβει σύντομα τις αποφάσεις της μέσω του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου που θα συγκληθεί εντός της εβδομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου