"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Όπερα(!) τραγούδησε ο Πλούταρχος στο Σαν Ρέμο

Ο Γιάννης Πλούταρχος  το είπε και το έκανε. Εμφανίστηκε στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο και στη σκηνή του θεάτρου "Άριστον" παρέα με τον κολλητό του πλέον φίλο και ιταλό τραγουδιστή Αλμπάνο Καρίσι.
Ομολογώ, πως είχα μεγάλη περιέργεια να τον ακούσω, μετά τον ντόρο και την δημοσιότητα που πήρε  το γεγονός αυτό από τα  Μ.Μ.Ε.
                                  
Ο Πλούταρχος τραγούδησε όπερα και συγκεκριμένα το πιο γνωστό χορωδιακό κομμάτι από την όπερα "Ναμπούκο" του Βέρντι, το "Va Pensiero" που είναι περίπου ο πνευματικός εθνικός ύμνος των Ιταλών.

 Μαζί με τον Πλούταρχο και τον Καρίσι στη σκηνή βρέθηκε και η Δήμητρα Θεοδοσίου της λυρικής (και όχι η Μονσερά Καμπαγιέ όπως είχε αρχικά γραφτει) και μπορώ να πω πως  ένα τρακ φάνηκε να το έχει ο Γιάννης, που η φωνή του σκεπάστηκε από τους δύο τραγουδιστές που τον συνόδευαν.

Βέβαια κάποιος που γνωρίζει από όπερα,θα καταλάβει πως η όμορφη φωνή του Πλούταρχου 
δεν έχει ακόμα φτάσει στο επίπεδο για να τραγουδίσει το συγκεκριμένο είδος τραγουδιού,
και χωρίς να θέλω να είμαι σκληρή μαζί του, (δεν είμαι ειδήμων, ούτε κριτικός) αλλά η πείρα μου επειδή ακουστικά, έχω ακούσει λόγω εργασίας πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες Έλληνες και ξένους, διεθνούς φήμης, θα τολμήσω να πω, και ας με συγχωρέσετε και εσείς και ο γλυκύτατος Πλούταρχος, πως θέλει ακόμα πολύ δουλειά, για αυτό το είδος τραγουδιού, που  αγαπώ πολύ.

Όμως θα επιβραβεύσουμε τον γνωστό Έλληνα τραγουδιστή για το τσαγανό του, και την προσπάθειά του, και μην ξεχνάμε πως είναι πρώτη φορά που Έλληνας καλλιτέχνης πήρε μέρος σε αυτό το διάσημο καλλιτεχνικό γεγονός του Σαν Ρέμο, και πρόκειται για μεγάλη τιμή στον Γιάννη Πλούταρχο που εμφανίστηκε και τραγούδησε παρέα με τον  Αλμπάνο και την Δήμητρα 
Θεοδοσίου.         
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου