"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Η μεγάλη «κομπίνα» με τον Άγιο Ραφαήλ στη Μυτιλήνη


Νέα συγκλονιστικά στοιχεία αποκάλυψε το newsbomb.gr για τις δραστηριότητες της ηγουμένης της Μονής του Αγίου Ραφαήλ στη Λέσβο κ. Ειρήνη Κλειδαρά.
Ήδη ο Εισαγγελέας ερευνά με ποιο τρόπο απέκτησε την τεράστια κτηματική περιουσία της στο νησί η ηγουμένη, τη στιγμή που το Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ με τα εκατομμύρια των επισκεπτών τα τελευταία χρόνια έχει αυτήν τη στιγμή στην κυριότητά του μόνο μισό στρέμμα γης.
Παράγοντες της Μυτιλήνης αποκαλύπτουν τώρα ότι η ηγουμένη στις τελευταίες εκλογές χρηματοδοτούσε προεκλογικούς αγώνες υποψήφιων βουλευτών, νομαρχών και δημάρχων, ώστε να τους «κρατάει στο χέρι» και παράλληλα να μην ενοχλείται στις όποιες δραστηριότητές της.
Το σχέδιο εμφανίζεται να είναι καλοστημένο. Η ηγουμένη υποστηρίζει ότι επικοινωνεί συχνά με τον Άγιο Ραφαήλ, γράφει βιβλία για θαύματα κ.λ.π. τονίζοντας ότι αυτά έχουν πουλήσει 10 εκατ. αντίτυπα σε όλον τον κόσμο.
Εάν τα πράγματα είναι έτσι, η εφορία της Λέσβου απαντά ότι η κ. Κλειδαρά δεν έχει πληρώσει ούτε μία δραχμή ΦΠΑ για τα υπερκέρδη από τα βιβλία της. Παράλληλα, πριν από δύο χρόνια εμφανίστηκε ένας παπάς – καθηγητής του Νιού Τζέρσεϊ, ο οποίος την βράβευσε με το ξίφος του Ιππότης της Στρογγυλής Τράπεζας, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στον κόσμο της Μυτιλήνης.
Λίγο καιρό αργότερα αποκαλύφθηκε από το Πανεπιστήμιο του Νιού Τζέρσεϊ ότι ούτε παπά - καθηγητή έχουν, ούτε βραβεία Ιπποτών απονέμουν.
Να σημειωθεί ότι η ηγουμένη Ευγενία - κατά κόσμον Ειρήνη Κλειδαρά - απειλεί με τη μεταπήδησή της στο Παλιό ημερολόγιο και τη δημιουργία ενός καινούργιου μοναστηριού του Αγίου Ραφαήλ σε περίπτωση που η επίσημη εκκλησία της Ελλάδας ή η Εισαγγελία τη διώξουν για τις δραστηριότητές της.
Υ.Γ. ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΑΥΤΗ ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.
ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ 
ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.....
ΚΡΙΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!
Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

2 σχόλια:

  1. Και γρια γυναικα τι να τα κανει ρε γμτο ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΤΑ ΠΛΕΞΕΙ ΚΑΣΚΟΛ ΒΡΕ ΦΟΙΝΙΚΑ!
    Η ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΗΣ...
    ΑΠΛΗΣΤΙΑ ....ΑΠΛΗΣΤΙΑ .....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΚΑΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή