"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

Ένας απροσδόκητος εισβολέας!


Με έναν περίεργο εισβολέα ήρθαν αντιμέτωποι οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στα Μελίσσια. Δεν επρόκειτο για κάποιον κλέφτη αλλά για ένα μικρό Κοάτι, το οποίο ήταν πασαλειμμένο με ξεραμένους ασβέστες.
Το Κοάτι είναι ζώο της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, το οποίο όμως δυστυχώς πωλείται ως κατοικίδιο και εισάγεται νόμιμα στην Ελλάδα. Είναι το δεύτερο Κοάτι που βρέθηκε μέσα σε λίγο καιρό. Το πρώτο, ενήλικο, είχε εντοπιστεί στη Θήβα και πολλοί νόμιζαν ότι επρόκειτο για ασβό.
Η «μόδα» της διατήρησης άγριων ζώων, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στα ίδια αλλά και τα οικοσυστήματα στα οποία κάποια από αυτά εγκαθίστανται, ως φυγάδες ή επειδή οι ιδιοκτήτες τους τα εγκαταλείπουν κάποια στιγμή.
Ένα άγριο ζώο, πρόσφατα εξημερωμένο, δεν παύει ποτέ να είναι άγριο. Θα αποδράσει στην πρώτη ευκαιρία ή θα χάσει πολύ γρήγορα τη ζωή του από τους κινδύνους του ξένου περιβάλλοντος.
Εκτός αυτού, υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στα οικοσυστήματα που εισάγεται, όπως συνέβη με τις αμερικάνικες χελώνες που σε κάποιες χώρες της Ευρώπης τείνουν να εκτοπίσουν τα ενδημικά είδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου