"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Τι θα συμβεί σε Κωνσταντίνου-Καμίνη-Πορτάλιου σε περίπτωση που ακυρωθούν οι ψήφοι των μεταναστών?


Το σκεπτικότης απόφασης τους Στε...Οι σύμβουλοι Επικρατείας συμφώνησαν πως ο νόμος Ραγκούση φέρνει πολιτογράφηση με βάση τυπικές προϋποθέσεις και χωρίς να φέρνει την “εθελούσια αποδοχή των αξιών που συνάπτονται προς τον ελληνισμό και την εντεύθεν απόκτηση ελληνικής συνειδήσεως”.
Σε άλλο σημείο της απόφασης οι δικαστές επισημαίνουν ότι ο Έλληνας νομοθέτης εναρμονιζόμενος προς τις συνταγματικές επιταγές, «εμερίμνησε να διαφυλάξει την εθνική ομοιογένεια του κράτους, μεταξύ των άλλων, και δια της θεσπίσεως δικαίου ιθαγένειας, του οποίου οι ρυθμίσεις εβασίζοντο, κατ΄ αρχήν, στο σταθερό κριτήριο του "δικαίου του αίματος" (ius sanguinis), δηλαδή την καταγωγή από Έλληνες γονείς».

Θα διεξαχθούν εκ νέου εκλογές ή θα αφαιρεθούν από τα ποσοστά τους οι ψήφοι που πήραν οι μετανάστες υποψήφιοι των κομμάτων τους?

Γιατί και οι 3 είχαν στα ψηφοδέλτια τους μετανάστες οι οποίοι με την σειρά τους ψηφίστηκαν απο ομοεθνείς τους ή από άλλους μετανάστες,που πήραν χαρτιά την τελευταία στιγμή.
Υπήρχαν πολλές καταγγελίες ειδικά στο κέντρο της Αθήνας ότι πολλοί πήγαν να ψηφίσουν και επιδείκνυαν "μπακαλόχαρτα"...
Πάντως το θέμα είναι σοβαρό και θα υπάρχουν εξελίξεις μιας και οι εκλογές βάση της αποφάσεως θεωρούνται άκυρες.
Και μπορεί οποιοσδήποτε θίγετε από κάποια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να καταφύγει νομιμότατα σε δικαστήριο για την ακύρωση της.
Ίδωμεν.
/eglimatikotita.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου