"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Εισαγγελική παρέμβαση για την απεργία στο Μετρό

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την πραγματοποίηση της απεργίας στο μετρό, παρά τη δικαστική απόφαση με την οποία κρίθηκε παράνομη η κινητοποίηση, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, προκειμενου να διευκρινιστεί αν προκύπτει η διάπραξη αδικήματος.
Με εντολή της εισαγγελέως διαβιβάστηκε στο Τμήμα Ποινικής Δίωξης της Εισαγγελίας για να μελετηθεί, η πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου, με την οποία κρίθηκε παράνομη η προηγούμενη απεργία στο μετρό.

Στόχος της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης δικαστικής απόφασης με την προκήρυξη της νέας 24ωρης απεργίας, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί αν την κινητοποίηση των εργαζομένων κήρυξε το πρωτοβάθμιο σωματείο τους ή ανώτερο όργανο.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Μετρό είχε δηλώσει πως η εταιρεία θα κινηθεί νομικά εναντίον των εργαζομένων, που αγνόησαν την απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο έκρινε τη σημερινή απεργία παράνομη.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο πρόεδρος της ΑΜΕΛ Σ. Μιχαλόπουλος δήλωσε ότι εξετάζεται η παρέμβαση εισαγγελέα ή η αποζημίωση της εταιρίας για τις απώλειες από την παράνομη απεργία.
Πρόσθεσε ότι απώλειες σε έσοδα υπάρχουν και από το κίνημα «Δεν Πληρώνω», της τάξης του 5% με 7%.
Υ.Γ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΕ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ- ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου