"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

«Συναγερμός» στις Αρχές από το πακέτο-βόμβα

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά την εξουδετέρωση πακέτου-βόμβα που είχε σταλεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης, καθώς εκφράζονται φόβοι για την αποστολή και άλλων παγιδευμένων δεμάτων.

Ο φάκελος είχε παραλήπτη τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη, με φερόμενο ως αποστολέα την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ασκούμενων Δικηγόρων.


Ο ύποπτος φάκελος εντοπίστηκε στο υπουργείο νωρίς το μεσημέρι κατά την διάρκεια του ελέγχου της αλληλογραφίας.

Οι υπάλληλοι τον θεώρησαν ύποπτο και ειδοποίησαν αμέσως τις αρμόδιες Αρχές. Στη συνέχεια, ακολουθώντας τις οδηγίες που τους δόθηκαν, μετέφεραν τον φάκελο έξω από το κτίριο.

Κλιμάκιο πυροτεχνουργών του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), έσπευσε στο υπουργείο Δικαιοσύνης και, αφού διενήργησε τον πρώτο έλεγχο, αποφάσισε να προχωρήσει σε ελεγχόμενη έκρηξη λίγο μετά τις 13:30.

Μετά την έκρηξη διαπιστώθηκε ότι ο φάκελος -μεγέθους Α3- που ήταν σφραγισμένος με σιλικόνη, περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος ήταν συδεδεμένος με μανταλάκι για την ενεργοποίησή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο εκρηκτικός μηχανισμός παρουσιάζει ομοιότητες με αυτούς που είχαν χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενες επιθέσεις από την οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου