"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Τρεις Αφγανοί στην Αργολίδα πωλούσαν χασίς σε μαθητές


Τρεις Αφγανοί στην Αργολίδα πωλούσαν χασίς σε μαθητές
 
Χασίς σε μαθητές της Α' Γυμνασίου πωλούσαν μέσα σε σπιρτόκουτα 3 Αφγανοί στην Αργολίδα. Συνελήφθησαν στην περιοχή Αγία Τριάδα Μιδέας χθες το βράδυ.
Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στους δράστες, όταν βρέθηκε μικροποσότητα χασίς στα χέρια 3 μαθητών. Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι Αφγανοί σύχναζαν έξω από το σχολικό συγκρότημα. Τέθηκαν υπό παρακολούθηση από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Αργους και Ναυπλίου και συνελήφθησαν στην αυλή της αγροικίας που χρησιμοποιούσαν ως κατάλυμα την ώρα που γέμιζαν σπιρτόκουτα με χασίς. Στην κατοχή τους βρέθηκε χασίς 624 γραμμαρίων σε νάιλον συσκευασίες, καθώς επίσης 7 σπιρτόκουτα που περιείχαν συνολικά 15 γραμμάρια χασίς.
Οπως προέκυψε, πέραν των άλλων χρηστών που προμήθευαν, μέσα σε ένα μήνα πούλησαν 8 φορές χασίς σε μαθητή ο οποίος πλήρωνε 10 ευρώ για το κάθε σπιρτόκουτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου