"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Παπανδρέου: Κριτική σε καταστροφολόγους


Κριτική στα κόμματα αλλά και σε μερίδα μέσων ενημέρωσης ότι καταστροφολογούν άσκησε χθες ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο.
Μίλησε «για ορυμαγδό απαισιοδοξίας» και για «τσιτάτα διάφορων κομμάτων ή πολιτικών προσώπων» ότι «το πρόγραμμα δεν βγαίνει, θα ληφθούν νέα μέτρα, οι στόχοι έχουν ξεφύγει...». Υποστήριξε ότι όλοι αυτοί, παρότι απέτυχαν στις καταστροφολογικές τους προβλέψεις, συνεχίζουν την αναπαραγωγή της μιζέριας και του φόβου.
Ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε ότι με νόμο θα απαγορευτεί η πώληση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας ενώ επιτέθηκε και πάλι στην τρόικα, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη στάση της στο θέμα των 50 δισ. ευρώ. «Η χώρα δεν καταρρέει, αντίθετα έχει αποκτήσει πρόσωπο και αξιοπιστία διεθνώς», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου