"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Οι μισοί Έλληνες υπέρ του «δεν πληρώνω»

Οι μισοί Έλληνες υπέρ του «δεν πληρώνω» σύμφωνα με δημοσκόπηση στο «Πρώτο Θέμα»
Στους σταθμούς διοδίων Αφιδνών, Μοσχοχωρίου, Λεπτοκαρυάς, Μακρυχωρίου και Πυργετού συγκεντρώθηκαν σήμερα  μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», προκειμένου να ανοίξουν τις μπάρες για τη δωρεάν διέλευση των αυτοκινήτων.
Περίπου 200 μέλη του κινήματος συγκεντρώθηκαν στις 9 το πρωί στο σταθμό των Αφιδνών. Η κινητοποίηση έληξε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.
Στις 14.00 έγινε συγκέντρωση στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, ενώ μέλη του κινήματος στη Λάρισα έχουν απευθύνει κάλεσμα για άνοιγμα των διοδίων και στους σταθμούς Μακρυχωρίου και Πυργετού.
«Δεν συζητάμε τίποτε παρά την κατάργηση των διοδίων σε έναν δρόμο, που έχουμε πληρώσει εδώ και 40 χρόνια» δήλωσαν μέλη του κινήματος στις Αφίδνες, λίγες μέρες μετά την τροπολογία που μετατρέπει την άρνηση πληρωμής σε παράβαση του ΚΟΚ, με πρόστιμο 200 ευρώ.
Σε ανακοίνωσή του, το πανελλήνιο συντονιστικό όργανο του κινήματος καταγγέλλει την «αποκλίνουσα συμπεριφορά της κυβέρνησης» και δηλώνει την απόφασή του να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο, από τη μαζική ειρηνική διαμαρτυρία ως την προσφυγή στην ελληνική και ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη.
Στόχος η «οριστική κατάργηση των ληστρικών συμβάσεων παραχώρησης των εθνικών οδών στους μεγαλοεργολάβους».
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου