"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Δεν θα περάσει η κάρτα του πολίτη, φώναξαν χιλιάδες ορθόδοξοι Έλληνες

karta_syntagma
Την πρόθεσή του να αγωνιστεί κατά της κάρτας του πολίτη και να μην την παραλάβει ΠΟΤΕ, εξέφρασε το ορθόδοξο ποίμνιο, με τη μαζική του συμμετοχή στο συλλαλητήριο κατά της κάρτας του πολίτη, που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος.
Σύμφωνα με μετριοπαθείς υπολογισμούς, πάνω από 10.000 Έλληνες, με γαλανόλευκες στα χέρια, συγκεντρώθηκαν μπροστά στη Βουλή, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην εξουσία ότι θα αντισταθούν στην αριθμοποίηση του ανθρώπου και ότι δεν σκοπεύουν να υποδουλωθούν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και στην παγκόσμια διακυβέρνηση.
Στους συγκεντρωμένους απευθύνθηκαν μεταξύ άλλων οι Αρχιμ. π. Σαράντης Σαράντος, εφημέριος Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου, ο Ηγούμενος της Ιστορικής Μονής Εσφιγμένου Αγ. Όρους, κκ. Μεθόδιος, ο αρχιμανδρίτης π. Παύλος Ντανάς, ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ο εκδότης του περιοδικού «Ρεσάλτο» Θύμιος Παπανικολάου και ο αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ Σαρώφ στο ΤρίκορφοΦωκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου