"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

“Ασκήσεις επί... ενσήμων” για το μεταναστευτικό


Προς την ελαστικοποίηση του πλαφόν για τα ένσημα των μεταναστών κινείται η κυβέρνηση, όπως διαφάνηκε κατά τη σημερινή σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό.
Ειδικότερα, μελετά τα απαραίτητα ένσημα να ανέρχονται σε 400 τη διετία, προκειμένου οι μετανάστες να μην εκπίπτουν από το καθεστώς νομιμότητας.
Όσον αφορά στο θέμα των παράνομων μεταναστών, πρώτος στόχος είναι να βγουν από την "αφάνεια" -όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά- και να καταμετρηθούν.
Παράλληλα προτάθηκε η επιβολή αυστηρών κυρώσεων στους εργοδότες που μισθώνουν παράνομους μετανάστες.
Επίσης τα υπουργεία Εσωτερικών και Εργασίας θα καταθέσουν πλαίσιο εξέτασης και κατηγοριοποίησης όσων είναι παράνομοι.
Αναφορικά με την επαναπροώθηση μεταναστών στις χώρες προέλευσής τους η απόφαση της κυβέρνησης είναι ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος.
Για τους μετανάστες, που φιλοξενούνται αυτές τις μέρες στο Μέγαρο Υπατία η θέση της κυβέρνησης είναι ότι "δεν εκβιαζόμαστε".
Επιπλέον επαναλήφθηκε η πρόταση, που είχε διατυπωθεί και προ εβδομάδος, οι συγκεκριμένοι μετανάστες "να εξετασθούν κατά περίπτωση και ατομικά".
Το επόμενο δεκαήμερο θα πραγματοποιηθεί και νέα σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου