"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Αποχώρηση Λοβέρδου από τη συζήτηση στη ΒουλήΔέχτηκε επίθεση από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την υγεία

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Μαρκόπουλος, επέκρινε τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, ότι αγνόησε την κοινοβουλευτική επιτροπή και τις θέσεις των κομμάτων και ακόμη ότι αποχώρησε όταν συζητείτο το πολυνομοσχέδιο για το σύστημα Υγείας για να δώσει συνέντευξη Τύπου.

«Με τον τρόπο αυτό υποδηλώνει ότι οι αποφάσεις του είναι ερήμην της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, όπως είναι και ερήμην των κοινωνικών φορέων με τους οποίους αρνήθηκε να συζητήσει. Αυτή η μεθοδολογία είναι αυταρχική, αντιδημοκρατική και προσβλητική», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Μαρκόπουλος.


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Κριτσωτάκης και ο ανεξάρτητος Αθ. Λεβέντης ανέφεραν, επίσης, ότι ο υπουργός έφυγε μόλις τέλειωσε την ομιλία του στην Επιτροπή, «στην οποία εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά των γιατρών», χωρίς να ακούσει τα σχόλια των βουλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου