"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

«Δεν είμαι ο Καραμανλής, είμαι η κόρη του Μητσοτάκη»


Νέες αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά άφησε η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τη στάση της ΝΔ έναντι του Κώστα Καραμανλή.
Μιλώντας σε πολιτικούς συντάκτες η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», είπε χαρακτηριστικά, πως «δεν φτύνει τους ανθρώπους που δεν είναι πια στην εξουσία».
Σημείωσε δε ότι «είναι δικό του θέμα» το πότε ο τέως πρωθυπουργός θα αποφασίσει να μιλήσει, λέγοντας πως ο "καθένας διαχειρίζεται την ιστορία του με απόλυτα δικά του κριτήρια".
Σε ερώτηση, αν ήταν στη θέση του πρώην πρωθυπουργού, τι θα έκανε απάντησε: "Εγώ είμαι κόρη του Μητσοτάκη".
Επίσης χαρακτήρισε στρατηγικό και πολιτικό λάθος της ΝΔ, το θέμα της παραπομπής του Κώστα Σημίτη, τονίζοντας ότι για να παραπεμφθεί ένας πρώην πρωθυπουργός πρέπει να υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες ενδείξεις.
Επιπλέον επανέλαβε πως ήταν ιστορικό λάθος η παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου και ανέφερε πως, αν ζούσε ο Παύλος Μπακογιάννης κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχε γίνει.
Η Πρόεδρος της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" εκτίμησε ότι δεν είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ εστίασε τη
Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο η "Δημοκρατική Συμμαχία" να μετάσχει σε ένα κυβερνητικό σχήμα συνεργασίας, είπε ότι αυτό το αποφασίσει ο λαός και οι δυνατότητες προγραμματικών συγκλίσεων. Πάντως φάνηκε να αποκλείει συνεργασία με τη ΝΔ ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ.

2 σχόλια:

  1. αυτοι με ολους συνεργαζονται , εκτος απ τον λαο
    ενα γεματο στομαχι , εχει ν ασχοληθει με την χωνεψη του και μονο .
    ναι. . .εχει ν ασχοληθει και με τις απολαυσεις του χρηματος . . .στο κατω κατω , γιατι να δημιουργησεις χρημα ;;;για να μη φοβασαι το αυριο , και να περνας καλα .
    αυτοι νοιαζονται να περνανε καλα , αλλα σε βαρος μας . ο ανθρωπος μπορει να δημιουργησει χρημα , οσο μπορουν τα χερια του . αυτοι που φτιαχνουν το πολυ χρημα , το φτιαχνουν στην πλατη μας .
    γεια σου ρε ντορα μπακογιαννη που ξαφνικα μας αγαπησες και θες ν αποφασισεις για την μοιρα μας .
    βεβαια πιστευω οτι την δικη σου μοιρα την ξερεις , και λες αντε οτι προλαβουμε να φαμε , κι οσο προλαβουμε να δοξαστουμε .
    και μετα . .. .___________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ Η ΝΤΟΡΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΟΙ .
    ΔΟΞΑ ! ΔΟΞΑ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή