"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ραβδοσκόπος αναζητά το χρυσάφι των Ναζί



Ειναι γνωστό οτι οι Ναζί είχαν συγκεντρώσει τεράστιες ποσότητες χρυσού για τις μελλοντικές ανάγκες τους και ότι πιστεύεται πως αυτό το χρυσάφι συγκεντρώθηκε από εκείνες τις χώρες που έχασαν τον πόλεμο με τη Γερμανία και βίωσαν την κατοχή. Ωστόσο, από τη λήξη του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου αυτό το χρυσάφι ποτέ δεν βρέθηκε και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι έχει κρυφτεί για χρησιμοποιηθεί στο μέλλον από τους υποστηρικτές του Ναζισμού.
Πολλοί είναι εκείνοι που αναζήτησαν από τότε μέχρι σήμερα τον θησαυρό των Ναζί, αλλά οι προσπάθειες τους απέτυχαν τελικά. Τώρα όμως ο άγγλος ραβδοσκόπος Jim Longton από το Euxton ισχυρίζεται ότι με τη βοήθεια της ρα-βδοσκοπίας εντόπισε την τοποθεσία όπου βρίσκεται κρυμμένο το χρυσάφι του Γ' Ράιχ. Ο ίδιος πιστεύει ότι οι ράβδοι του, που τις χρησιμοποιεί συνήθως για να βρίσκει πράγματα και για να δημιουργεί θετικά ενεργειακά πεδία, του έχουν δείξει το σωστό σημείο. Και όπως δηλώνει το μόνο που απομένει πλέον είναι να ταξιδέψει στη Γερμανία, για να αποκαλύψει την ακριβή θέση του θησαυρού και να δώσει έτσι τη λύση σε ένα άλυτο μυστήριο εξήντα ετών.

3 σχόλια: