"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Οι Ναζί είχαν βάση στη Σελήνη

Οι μυστικιστικές θεωρίες σχετικά με τον Χίτλερ, την τεχνολογία που ανέπτυσσε και τις συναντήσεις του με πλάσματα του κάτω και έξω κόσμου είναι τόσο πολλές που θα μπορούσαν να γεμίσουν βιβλίο μόνες τους. Μία από αυτές, σύμφωνα με την οποία οι Ναζί είχαν αναπτύξει την τεχνολογία που τους επέτρεπε να κατασκευάζουν αεροσκάφη με την αεροδυναμική και τη μορφή των ιπτάμενων δίσκων, υποστηρίζει ότι είχαν προσγειωθεί στη σελήνη ήδη από το 1942, και μάλιστα ότι διατηρούσαν αεροπορική βάση εκεί. Η βάση αυτή θα έθετε τα θεμέλια για τη γνωριμία του Φύρερ με εξωγήινους πολιτισμούς. Όταν ο στρατάρχης Ζούκοφ μπήκε στο Βερολίνο,  μετά από τρεις ημέρες είπε (είναι αδύνατον να συνειδητοποιήσω αυτά που είδαν τα μάτια μου στα υπόγεια της Καγκελαρίας).

2 σχόλια:

  1. πολλα ακουστηκανε , και πολλα γραφηκαν .
    πολλα απο αυτα ειναι αληθινα ( υποθετω ) .

    το ερωτημα ειναι .
    πως οι γερμανοι με τοση τεχνολογια , νικηθηκαν .
    βεβαια λενε οτι ο ρωσσικος χειμωνας τους σταματησε και οι Ελληνες που τους καθυστερησαν ωστε να βρεθουνε μπροστα σε συνθηκες που δεν νικιοντουσαν , αλλα θα παραμεινουν τα ερωτηματα ερωτηματα .
    γιατι , οταν μπορεις και πηγαινεις στην σεληνη με σκαφος , τον χειμωνα της ρωσσιας θα φοβηθεις ;;;
    υπαρχουν ερωτηματα αναπαντητα .
    ειναι πολυ παραξενο το πως νικηθηκε αυτη η πολεμικη μηχανη , αλλα ειναι πολυ παραξενο και το πως στηθηκε .
    ΜΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ .
    εγω παντως πιστευω οτι εχει σχεση με το θηριο της αποκαλυψης που του επετραπηκε να ανεβει για λιγο στη γη , και μετα ξανα τα κεφαλια μεσα .
    το θηριο ανεβαινει χρησιμοποιωντας τους ιδιους τους ανθρωπους .
    και ανεβαινει υπνοτιζοντας τους , ειτε χρησιμοποιει τον φοβο και τον τρομο ( γιαυτο καλα ειναι να συγχωρουμε . αυριο μπορει να βρεθουμε εμεις στην θεση αυτων που σημερα φτυνουμε )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΟΙΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!
    ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή