"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Στο ελληνικό κοινοβούλιο έφθασε το νέο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ, 1821!




Ο τρόπος παρουσίασης της ελληνικής ιστορίας από το εν λόγω πρόγραμμα, δεν έχει προκαλέσει μόνο ποικίλες συζητήσεις στην ελληνική κοινωνία, αλλά προβλημάτισε καθώς φαίνεται και τους βουλευτές του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, Θανάση Πλεύρη και Άδωνη Γεωργιάδη, οι οποίοι κατέθεσαν ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό, Παύλο Γερουλάνο στην λογική του ότι «δεν πρόκειται περί μιας ιστορικής περιγραφής και αναφοράς για το 1821, αλλά για μια ξεκάθαρα ιδεολογική ερμηνεία της ελληνικής ιστορίας από τους συντελεστές της σειράς, γνωστούς άλλωστε για την ιδεολογική τους στράτευση».

Μάλιστα οι δυο βουλευτές επισημαίνουν ότι το ντοκιμαντέρ βασίστηκε εν πολλοίς στη γνώμη της Τουρκικής πλευράς και κάνουν λόγο για παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού.

Επισημαίνουν δε, σειρά «ανιστόρητων θέσεων» όπως ότι, το Ελληνικό Έθνος δημιουργήθηκε με την Επανάσταση του 1821, γεγονός που όπως ισχυρίζονται διαγράφει την ιστορική συνέχεια του Ελληνικού Έθνους από τους προϊστορικούς ήδη χρόνους. Υπογραμμίζουν ότι το τηλεοπτικό πρόγραμμα παρουσιάζει την εικόνα ότι «Ο ελληνικός λαός δεν υπέφερε από την τυρρανία των Οθωμανών, αντίθετα υπήρχε μεγάλη οικονομική και αγροτική ανάπτυξη» και πως « Η τουρκοκρατία ήταν περίοδος ευημερίας, ελευθερίας για τους Έλληνες».

Ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο Θανάσης Πλεύρης ζητούν μάλιστα ως αντιστάθμισμα, τη δημιουργία αντίστοιχου ντοκιμαντέρ από την κρατική τηλεόραση ώστε να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου