"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Στην Αθήνα οι 155 Έλληνες από την Αίγυπτο

Προσγειώθηκαν στην Αθήνα τα τρία C-130 που μετέφεραν τους 155 Έλληνες οι οποίοι εκδήλωσαν επιθυμία να εγκαταλείψουν την Αίγυπτο.

Συνολικά η πολεμική αεροπορία μετέφερε σήμερα 182 άτομα, δηλάδη 155 Έλληνες και ακόμη 27 συνολικά άτομα με ιθαγένεια από τη Γερμανία, Κύπρο, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Βρετανία, Βουλγαρία, Αίγυπτο και ΗΠΑ.

Τα τρία αεροσκάφη C-130 απογειώθηκαν νωρίτερα σήμερα από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας και παρέλαβαν τους Έλληνες από την Αλεξάνδρεια.

Την επιχείρηση επαναπατρισμού συντόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης.

«Ξεκινάμε με τα τρία C-130 για την Αίγυπτο, τα οποία μεταφέρουν 215 από τους δικούς μας ανθρώπους από την Αλεξάνδρεια. Εύχομαι όλα να πάνε καλά», δήλωσε ο κ.Δόλλης, λίγο πριν την αναχώρηση του πρώτου αεροσκάφους για την Αίγυπτο.

«Είναι εύκολο να κάθεσαι σε μια υπουργική καρέκλα και να κάνεις αναλύσεις. Το λίγο που μπορεί να κάνει η Ελλάδα είναι να βοηθήσει τους πολίτες της», πρόσθεσε. 

Υ.Γ. ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ........ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΔΟΛΛΗ.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ,,,, ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου