"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Κ. Μαργαρίτης: Η ΕΛ.ΑΣ. θρηνεί, η Ελλάς αιμορραγείΗ τραγική ιστορία του θανάτου των δυο άτυχων νεαρών αστυνομικών, δεν χρήζει διαπιστώσεων, αλλά άμεσων λύσεων.
Οι νεαροί της ομάδας ΄΄ΔΙΑΣ΄΄ ήθελαν να κάνουν το καθήκον τους και να προστατέψουν εμάς, τους ανήμπορους πολίτες που έχουμε γίνει η εύκολη λεία ληστών !!
Αυτό που συνέβη χθες, μας πάει αρκετά χρόνια πίσω. Μας θυμίζει εποχές που δεν υπάρχει κράτος, που δεν λειτουργεί τίποτε και ο καθένας κάνει ότι θέλει, δίχως να σέβεται τα δικαιώματα και την ελευθερία του συμπολίτη του.
Παρακολούθησα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και σχεδόν καμία δεν το έχει ως πρώτο και βασικό θέμα. Εκεί καταντήσαμε η οικονομία- άψυχο, να κυριαρχεί έναντι του θανάτου δύο άτυχων, νέων παιδιών εν ώρα δουλειάς!
Θα μας απαντήσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.Παπουτσής, πότε θα μεριμνήσει για τον εξοπλισμό του προσωπικού του; Θα μας παρουσιάσει χρονοδιάγραμμα πότε θα επισκευαστούν τα αυτοκίνητα και οι μηχανές της ΕΛ.ΑΣ;
Γνωρίζω πολύ καλά ότι τις επισκευές των μηχανών τις πληρώνουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί με τον ΄΄ μειωμένο΄΄ μισθό τους, καθώς και τα αλεξίσφαιρα!
Καλώ όλα τα παιδιά που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία να αντιδράσουν και να πιέσουν τη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Τέρμα πια στις απώλειες των αθώων ψύχων. Τέρμα πια στους εγκληματίες και στους εκτελεστές. Άμεση εφαρμογή των νόμων του κράτους.

Καλύτερη εξάσκηση και ανάλυση τεχνικών στην αντιμετώπιση των εγκληματιών.
Τα συλλυπητήριά μας είναι το ελάχιστο στο πόνο των οικογενειών, που έχασαν τα παιδιά τους.
Τις ευθύνες θα τις αναλάβει κάποιος με τη παραίτησή του ή χάθηκε κάθε ίχνος ευαισθησίας και ευθιξίας;
Αναφέρομαι στον Υπουργό και στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και όχι στους αξιωματικούς υπηρεσίας. Θα κάνουμε κράτος με ασφάλεια και νόμους ή όχι;;;
Κωνσταντίνος Σ. Μαργαρίτης
Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου