"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Απειλεί με νέα μέτρα ο κυβερνήτης του Ουισκόνσιν


Προειδοποίηση προς τους Δημοκρατικούς, ότι εάν εξακολουθήσουν να μπλοκάρουν το σχέδιο του να περικοπεί η δύναμη των συνδικάτων του δημόσιου τομέα θα απαιτηθούν ακόμη περισσότερες μειώσεις, απηύθυνε ο ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης του Ουισκόνσιν, Σκοτ Γουόκερ, παρουσιάζοντας στη γερουσία της πολιτείας τις προτάσεις του για εκτεταμένη περιστολή των δαπανών του πολιτειακού προϋπολογισμού των επόμενων δύο χρόνων.

Ο Γουόκερ, ανακοίνωσε ότι θα περικόψει 21.000 θέσεις στο δημόσιο και θα μειώσει την επιχορήγηση σε σχολεία και τοπική αυτοδιοίκηση κατά 1,25 δισ. δολάρια.


Με στόχο να μειώσει το ύψους 3.6 δισ. δολαρίων έλλειμμα του προϋπολογισμού, ο Γουόκερ είπε ότι οι περικοπές θα βοηθήσουν να κατέβει το έλλειμμα του δομικού προϋπολογισμού της πολιτείας έως και κατά 90%.


Οι προτάσεις του για κατάργηση του δικαιώματος συλλογικής διαπραγμάτευσης για τα συνδικάτα του δημόσιου έχουν προκαλέσει μεγάλες διαδηλώσεις και αντιπαράθεση σε εθνικό επίπεδο.

Οι Δημοκρατικοί γερουσιαστές της πολιτείας έχουν εγκαταλείψει το έδαφος της για να μπλοκάρουν την ψηφοφορία για το σχέδιό του.

Ο Γουόκερ υπερασπίστηκε την κίνηση του να απαιτήσει παραχωρήσεις από τα συνδικάτα των δημοσίων υπαλλήλων ως αναγκαίο μέρος του σχεδίου του να ανανεώσει τα οικονομικά της πολιτείας και είπε ότι θα επιτευχθούν κρίσιμες οικονομίες.


Την ίδια ώρα διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το Καπιτώλιο της πολιτείας με σύνθημα "ο Σκοτ Γουόκερ πρέπει να φύγει", το οποίο ακουγόταν και μέσα στην αίθουσα την ώρα που μιλούσε.


Σύμφωνα με τον ιστότοπο Wispolitics.com, αντιπρόσωποι των 14 δημοκρατικών γερουσιαστών, οι οποίοι έχουν καταφύγει στο γειτονικό Ιλινόι, συναντήθηκαν στην πόλη Κενόσα, εντός της πολιτείας, με τον επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη γερουσία, Σκοτ Φιτζέραλντ, ο οποίος όμως δεν είπε τι συζήτησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου