"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Πρόσχημα ή διευκόλυνση στην S&B της οικογένειας του Οδ. Κυριακόπουλου;


Πρόσχημα ή διευκόλυνση στην S&B της οικογένειας του Οδυσσέα Κυριακόπουλου; Το ερώτημα μένει να απαντηθεί στην υπόθεση που εκδικάζεται αύριο στη Μήλο και αφορά δίωξη που έχει ασκηθεί κατά της S&B για περιβαλλοντική υποβάθμιση.
Όπως αναφέρει ιστοσελίδα η μείωση των οδοιπορικών στο υπουργείο Περιβάλλοντος καθιστά αδύνατη την μετακίνηση των επιθεωρητών στο νησί, οι οποίοι έχουν κληθεί για να καταθέσουν στο δικαστήριο της Σύρου. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει ο καθοριστικός και αναγκαίος μάρτυρας προκειμένου να κριθεί η συγκεκριμένη υπόθεση.
Μια υπόθεση που είχε διαβιβαστεί στη δικαιοσύνη επί Υπουργίας Σουφλιά αμέσως μετά την επιβολή προστίμου συνολικού ύψους 392.000 ευρώ στην S&B για την διαχείριση των υγρών και στερεών αποβλήτων της.

Προς το παρόν πάντως η ευαίσθητη κατά τα άλλα και κατά τις δηλώσεις της Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα Τίνα Μπιρμπίλη δεν φαίνεται να έχει κινηθεί προς την κατεύθυνση της διευκόλυνσης μετάβασης των επιθεωρητών γεγονός που δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου