"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Λαθρομετανάστες ξυλοκόπησαν αλύπητα τον Στέλιο Μάινα στον Άγιο Παντελεήμονα..Λίγο πιο πριν είχε συμμετάσχει στην εκδήλωση υπέρ των Μαροκινών απεργών πείνας.



Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Μάινας από αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας πριν από λίγες μέρες. Μια ομάδα αλλοδαπών τον συνάντησε στον Άγιο Παντελεήμονα (κοντά στην πλ.Βικτωρίας) την ώρα που ο ηθοποιός περπατούσε μόνος του. Δύο άτομα από την παρέα, τον πλησίασαν και προσπάθησαν να του κλείσουν τον δρόμο.

Μόλις ο ηθοποιός συνειδητοποίησε ότι κινδύνευε προσπάθησε να διαφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε. Αμέσως οι υπόλοιποι νεαροί αλλοδαποί, της παρέας έτρεξαν καταπάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν. Ο ηθοποιός προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια των βίαιων νεαρών, χωρίς επιτυχία. Οι αλλοδαποί τον χτύπησαν τόσο πολύ που τον γέμισαν μώλωπες και τον άφησαν αιμόφυρτο και ανήμπορο στο δρόμο.

Ο Στέλιος Μάινας πριν από λίγες μέρες είχε τραγουδήσει σε συναυλία για τους μετανάστες και τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα μας.

Ο ηθοποιός ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη από τον ξυλοδαρμό του.

«Μου φαίνεται απίστευτο αυτό που έζησα. Παραλίγο να με σκοτώσουν. Με χτυπούσαν αλύπητα γι αρκετή ώρα. Δε μπορούσα να πάρω ανάσα. Ήταν τραγικό το συναίσθημα της απόγνωσης που ένιωθα εκείνη την ώρα. Δε θα 'θελα να συμβεί σε κανέναν αυτό που συνέβη σε μένα . Το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει τρομερά επικίνδυνο».

Ενόψει της «συναυλίας αλληλεγγύης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας» (9/2/1011), ο Στέλιος Μάινας είχε κάνει δήλωση, μεταξύ των οποίων, είχε πει:
«Ο πνευματικός κόσμος δεν σιωπά. Τώρα είναι η ώρα να θυμηθούμε ποιοι βοήθησαν να ετοιμαστεί η Αθήνα των Ολυμπιακών, ποιους καταπλάκωσαν τα χώματα κι οι πέτρες απ το Μετρό μας, τώρα είναι η ώρα να θυμηθούμε ποιοι βοηθούσαν και βοηθούν στα χτήματά μας, ποιοι μαζεύουν τις ελιές μας, ποιοι ποτίζουν τις φράουλές μας, ποιοι μαζεύουν τα δίχτυα απ΄ τις τράτες και τα καΐκια μας, ποιοι φρόντιζαν και φροντίζουν τους ανήμπορους ηλικιωμένους μας, ποιοι καθαρίζουν τα σπίτια μας». («Και ποιοι σε αφήνουν αιμόφυρτο και ανήμπορο στον δρόμο, σε μία Αθήνα που έχει γίνει τρομερά επικίνδυνη»).



2 σχόλια:

  1. Η Νεμεσις φροντισε για αυτον τον Νενεκο.
    καλη αρχη απο τους ισλαμοφασιστες γυφτους αραβο-καφρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΟΕΙΣ...
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΟΥΣ....
    ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...Η ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΕΙΣ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ...Π.Χ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΜΗ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ....
    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ....
    ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑΙ,
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΝΟΜΟΥΣ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.....ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ....ΔΙΟΤΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή