"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ομαδικοί τάφοι στο Iwo Jima


Δύο ομαδικοί τάφοι ανακαλύφθηκαν στο νησί Iwo Jima, οι οποίοι μπορεί να περιέχουν τα πτώματα δύο χιλιάδων Ιαπώνων στρατιωτών. Το νησί είναι γνωστό ως το πεδίο της αιματηρής μάχης του Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Από τη συγκεκριμένη μάχη το 1945, αγνοούνται δώδεκα χιλιάδες Ιάπωνες στρατιώτες.
Ιάπωνες ερευνητές ανακάλυψαν τα λείψανα 51 στρατιωτών, σε δύο περιοχές του νησιού, οι οποίες είχαν καταχωρηθεί στα αρχεία του αμερικάνικου στρατού σαν νεκροταφεία του εχθρού.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανακάλυψη εδώ και δεκαετίες, όσον αφορά τις έρευνες για τους 12.000 αγνοούμενους, οι οποίοι θεωρούνταν πεσόντες στη μάχη του νησιού.
Οι ερευνητές υπολογίζουν ότι ο ένας τάφος περιέχει περίπου δύο χιλιάδες πτώματα, ενώ ο δεύτερος από 70 έως 200. Η μακάβρια ανασκαφή θα διαρκέσει πολλούς μήνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου