"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Είχε “συνοδηγό” ένα πτώμα


Μια γυναίκα οδηγούσε επί μήνες με το πτώμα μιας άστεγης μέσα στο αυτοκίνητό της, στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ. Η πρώην κτηματομεσίτρια είχε επιτρέψει στην άστεγη να κοιμηθεί μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά όταν εκείνη πέθανε, φοβήθηκε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Τότε, κάλυψε το πτώμα με μια στοίβα ρούχων και έριξε σόδα για να περιορίσει τη δυσοσμία.
Οι ιατροδικαστές πιστεύουν ότι η γυναίκα πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο πριν από τρεις έως δέκα μήνες. Οι καιρικές συνθήκες και η έλλειψη αέρα μέσα στο όχημα συνέβαλαν στη μουμιοποίηση του πτώματος.
Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα όταν πήγε να απομακρύνει το αυτοκίνητο που είχε εγκαταλειφθεί σε ένα δρόμο. Από τη νεκροτομή δεν βρέθηκαν στοιχεία που να συνηγορούν σε εγκληματική ενέργεια, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν η οδηγός θα κατηγορηθεί για το θάνατο της άστεγης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου