"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Επίθεση με γιαούρτια στον Αλαβάνο

Επίθεση με πέτρες και γιαούρτια από ρατσιστικές ομάδες στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα δέχθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, με την "Ελεύθερη Αττική" Αλέκος Αλαβάνος, κατά τη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποιεί στις πλατείες Βικτωρίας, Αγίου Παντελεήμονα και Αμερικής.

Ο Αλέκος Αλαβάνος κατήγγειλε ότι η αστυνομία άφησε ελεύθερο το έδαφος να αναπτυχθεί η βία και πρόσθεσε ότι στη συνέχεια η παρουσία της στην Πλατεία είχε το ρόλο της συγκάλυψης.

Ωστόσο, ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε ότι «η "Ελεύθερη Αττική» δεν αναγνωρίζει κανένα άβατο, ούτε στον Άγιο Παντελεήμονα, ούτε πουθενά αλλού.
Η Κίνηση "Απελάστε το ρατσισμό" κατήγγειλε ότι μία νεαρή κοπέλα - μέλος της Κίνησης-, χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δόντια της.
 δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου