"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ανακοινώθηκαν οι εισοδηματικές κλίμακες για τους δικαιούχους Τα κριτήρια για το επίδομα στους συνταξιούχους


Τα κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος στους συνταξιούχους, που εξήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Το ποσό της ενίσχυσης συναρτάται προς το ατομικό και οικογενειακό ετήσιο εισόδημα, ισχύει μόνο για όσους είναι άνω των 60 ετών και έχει καταμεριστεί σε τρεις κλίμακες.
Συγκεκριμένα, το βοήθημα διαμορφώνεται:
Για συνταξιούχο με ατομικό ετήσιο εισόδημα μέχρι 7.000 ευρώ και οικογενειακό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ, το ποσό ανέρχεται στα 300 ευρώ.
Για συνταξιούχο με ατομικό ετήσιο εισόδημα από 7.000 μέχρι 8.500 ευρώ και οικογενειακό μέχρι 14.500 ευρώ, το ποσό ανέρχεται στα 200 ευρώ.
Για συνταξιούχο με ατομικό εισόδημα από 8.500 μέχρι 10.500 ευρώκαι οικογενειακό μέχρι 16.500 ευρώ, το ποσό ανέρχεται στα 100 ευρώ.
Το επίδοµα θα δοθεί ως ξεχωριστό ποσό στους χαµηλοσυνταξιούχους στο διάστηµα από 22 έως και 31 Δεκεµβρίου και δεν θα είναι ενσωµατωµένο στη σύνταξη.

Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση θα καταβληθεί στο τέλος Δεκεμβρίου, ταυτόχρονα με την καταβολή της σύνταξης από κάθε ταμείο (πλην του ΟΓΑ) και το Δημόσιο για συνταξιούχους ηλικίας 60 ετών και άνω. Το ηλικιακό όριο δεν ισχύει για τις συντάξεις αναπηρίας.
Ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων θα είναι 500.000 περίπου χαμηλοσυνταξιούχοι και το συνολικό κόστος της παρέμβασης 100 εκ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου