"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Τους φοιτητές-«φαντάσματα» αναζητά το υπουργείο Παιδείας


Για φοιτητές-«φαντάσματα» κάνει λόγο το υπουργείο Παιδείας σχολιάζοντας τα στοιχεία που δείχνουν ότι εκ των 600.000 εγγεγραμμένων φοιτητών, μόλις ο ένας στους τρεις ζήτησε και έλαβε πανεπιστημιακό σύγγραμμα.
Η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, παρουσιάζοντας τα σχετικά στοιχεία, ανακοίνωσε ότι θα αποστείλει έγγραφο προς τα τμήματα, ζητώντας επίσημη πληροφόρηση για το ποιοι είναι οι «φοιτητές» αυτοί.
Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που προέκυψε από την ανάλυση των δεδομένων είναι η μεγάλη διαφορά κόστους των συγγραμμάτων μεταξύ ίδιων τμημάτων άλλων πανεπιστημίων. Για παράδειγμα, το "πακέτο" που επέλεξαν οι φοιτητές της ιατρικής Αθήνας ανέρχεται σε 1.138 ευρώ ανά έτος ενώ στην Ιατρική Πάτρας 318 ευρώ ανά έτος.
Η Άννα Διαμαντοπούλου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πορεία του προγράμματος «Εύδοξος», κατά το πρώτο εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2010-2011, επισημαίνοντας ότι στα μεγάλα του πλεονεκτήματα συγκαταλέγεται η ελαχιστοποίηση της γραφειοκρατίας, η επιτάχυνση της διαδικασίας διανομής και η διαφάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου