"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ώρες αγωνίας στα χέρια κακοποιών για γνωστό ζωγράφο

                                                                                                 
Θύμα άγριας επίθεσης και ληστείας έπεσε ο γνωστός ζωγράφος Φώτης Θαλασσινός πριν από  λίγες ημέρες.
Ο κ. Θαλασσινός περιγράφει  τις ώρες αγωνίας, που έζησε στα χέρια δυο αδίστακτων ληστών, οι οποίοι του έστησαν ενέδρα στο σπίτι του, στην οδό Πατησίων.
Αφού τον παρέσυραν στο εσωτερικό του σπιτιού, τον έδεσαν με μονωτική ταινία και τον ξυλοκόπησαν άγρια σε όλο του το σώμα. Οι μώλωπες στο κορμί του ζωγράφου αδιάψευστος μάρτυς των άγριων χτυπημάτων, που δέχθηκε, ενώ ακόμη και τώρα αισθάνεται πόνους στα νεφρά από τη βίαιη επίθεση.
«Μου κόπηκε η ανάσα, λίγο ακόμη και θα πέθαινα», λέει .
Οι δυο δράστες, για τους οποίους ο κ. Θαλασσινός υποψιάζεται ότι, είναι μέλη κυκλώματος, έκλεψαν από το σπίτι πολύτιμα κοσμήματα, χρήματα και πίνακες.
Ο ζωγράφος, που υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων, σώθηκε χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε να λυθεί από τις μονωτικές ταινίες, αλλά και στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου