"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ψηφιακό γίνεται το αρχείο του Μαντέλα


Ξεκίνησε η ψηφιοποίηση του αρχείου του ηγέτη της Νοτίου Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Ίδρυμα Νέλσον Μαντέλα και ο όμιλος της Google.
«Αυτό που διακρίνει τα αρχεία από τις άλλες πηγές, είναι ότι μπορεί να τα συμβουλευθεί κανείς σε όλον τον κόσμο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Ασμάτ Ντανγκόρ.
Η αρχειακή συλλογή περιλαμβάνει ημερολόγια της φυλακής του Μαντέλα, ιδιωτική αλληλογραφία και σημειώσεις του κατά τη διάρκεια συναντήσεων υψηλού επιπέδου.
Το Ίδρυμα διενεργεί επαφές με ξένες κυβερνήσεις και ιδρύματα που διαθέτουν σημαντικά έγγραφα του Μαντέλα, ώστε να συμπεριληφθούν και αυτά στην ψηφιοποιημένη συλλογή.
«Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα λίαν ευαίσθητα αυτά έγγραφα δεν πρόκειται να δημοσιευθούν», τόνισε ο Ντανγκόρ, αναφερόμενος σε περιπτώσεις πληροφοριών που αφορούν σε πρόσωπα εν ζωή.
Η προσφορά της Google προς το Ίδρυμα ανέρχεται σε 1,25 εκατομμύρια δολάρια, ώστε να ολοκληρωθεί το σχέδιο της ψηφιοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου