"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011

Εξάρθρωση κυκλώματος Ελλήνων πρακτόρων στην Τουρκία


Στην εξάρθρωση κυκλώματος Ελλήνων προκτόρων και πρακτόρων που δούλευαν για την ΕΥΠ ισχυρίζεται ότι προχώρησε ο τουρκική ΜΙΤ, σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Sabah.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γεώργιος Αμουτζόπουλος, ο οποίος εργαζόταν σε τουρκική τράπεζα που εξαγοράστηκε απο ελληνική τράπεζα, αλλά και η τουρκάλα σύζυγός του Μπιρντέμ Τσετίνκαγια ήταν από τα βασικά στελέχη αυτού του κυκλώματος.
Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι η ΜΙΤ άρχισε να διαρρέει εσκεμμένα πληροφορίες από τον Μάϊο του 2009 για να διαπιστώσει τον τρόπο που "φεύγουν" οι στρατιωτικές πληροφορίες προς την Ελλάδα, καθώς υπήρχαν σχετικές υποψίες.
Η  έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία του Ιδρύματος Ερευνών της Τουρκίας (TUBITAK).
H Sabah αναφέρει ότι ο Αμουτζόπουλος μέσω της συζύγου του "αγόραζε" διάφορες στρατιωτικές πληροφορίες, τις οποίες έστελνε στην Ελλάδα.
Οι στρατιωτικός εισαγγελέας υποστηρίζει ότι πολλά σχέδια ανάπτυξης οπλικών συστημάτων που κατασκεύαζαν οι στρατιωτικές βιομηχανίες ASELSAN, HAVELSAN αλλά και τα σχέδια του TUBITAK είχαν περάσει σε χέρια ελλήνων πρακτόρων ή πρακτόρων που δούλευαν για την ΕΥΠ.
Αναφέρει μάλιστα και συγκεκριμένα ονόματα. Δυο υπάλληλοι του ΤUBITAK, o Tζουνέιτ Χακαν Μπαγτζίογλουλλαρι και ο Αϊσάμ Ακσεσμ έδιναν πληροφορίες στον Γιουτζέλ Τσιπλί, ο οποίος τις μετέφερε στον αρχηγό του κυκλώματος, αξιωματικό του τουρκικού πολεμικού ναυτικού Ιμπραχίμ Σεζέρ και αυτός τις έδινε στην Μπιρντέμ Τσετίνκαγια, η οποία είναι σύζυγος του Αμουτζόπουλου.
Τελικός προορισμός όλων αυτών των πληροφοριών μέσω του Αμουτζόπουλου ήταν η Ελλάδα.
Τα μέλη του συγκεκριμένου κυκλώματος συνελήφθησαν πριν από λίγους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου