"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ληστεύει το λαό» Φραστική επίθεση στον Λοβέρδο», «Φύγε από δω ρε».«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ληστεύει το λαό». Με αυτά τα λόγια και άλλα ακόμα πιο σκληρά υποδέχθηκε μια ομάδα πολιτών τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, χθες το βράδυ σε παρουσίαση βιβλίου στο Χαλάνδρι.
Συγκεκριμένα, ενώ η εκδήλωση ήταν σε εξέλιξη εισέβαλε μια ομάδα νεαρών, οι οποίοι αφού φώναξαν κάποια συνθήματα, στη συνέχεια προχώρησαν και σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς όπως: «Ξεφτιλισμένε Λοβέρδο», «Φύγε από δω ρε».
Αυτή η νέα επίθεση σε στέλεχος της κυβέρνησης, έρχεται σε συνέχεια αυτών που είχαν δεχθεί ο πρωθυπουργός στην Γερμανία, αλλά και ο Θεόδωρος Πάγκαλος στο Παρίσι.
Η Κυβέρνηση τότε έκανε λόγο για συντονισμένες ενέργειες από το ΣΥΡΙΖΑ.
Ο υπουργός βρέθηκε στο βιβλιοπωλείο "Ευριπίδης", στην περιοχή του Χαλανδρίου, σε πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου «Αμήχανη Αριστερά και Οικονομική Κρίση», του Τάσου Παππά, στην οποία ήταν προσκεκλημένοι και οι κ.κ Δημήτρης Παπαδημούλης, Άρης Σπηλιωτόπουλος.
.newsbom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου