"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Απέλυσαν νομπελίστα στο Μπαγκλαντές


Ο βραβευμένος το 2006 με το Νόμπελ Ειρήνης οικονομολόγος και τραπεζίτης του Μπαγκλαντές, Μοχάμεντ Γιουνούς, γνωστός και ως “τραπεζίτης των φτωχών” εξαναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη διοίκηση της τράπεζας μικροχρηματοδότησης Grameen Bank που ίδρυσε το 1983.

"Η κεντρική τράπεζα του Μπανγκλαντές απάλλαξε τον Γιουνούς από τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή της Grameen Bank και η σχετική απόφασή της έχει άμεση ισχύ" δήλωσε ο Μουζαμέλ Χαντ, πρόεδρος της Grameen Bank. Η τράπεζα θα εκδώσει σύντομα ανακοίνωση, διευκρίνισε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της, Νουρτζάν Μπεγκούμ.

Ο Μουχαμάντ Γιουνούς είχε εμφανιστεί στα μέσα Ιανουαρίου ενώπιον δικαστηρίου του Μπανγκλαντές για μια υπόθεση δυσφήμησης, που χρονολογείται από το 2007, γεγονός που έχει περιπλέξει τη νομική κατάσταση του πρωτοπόρου των μικροδανείων στην ίδια του τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου