"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η ‘’γκετοποίηση’’ της Αθήνας ‘’πληγώνει’’ δημόσιο- αγορά


Βαριές είναι οι συνέπειες της υποβάθμισης του κέντρου της Αθήνας για την αγορά της πρωτεύουσας.
Όπως επισημαίνεται σε έρευνα του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων, οι ετήσιες απώλειες του Δημοσίου από παράνομες ή έκνομες δραστηριότητες στο ιστορικό κέντρο, αγγίζουν το ποσό των 450 εκατ. ευρώ.
Εξάλλου, τα τελευταία δυο χρόνια τα καταστήματα του κέντρου έχασαν περίπου το 25% της πελατείας τους και ο τζίρος τους μειώθηκε κατά 31%, καθώς αρκετοί μόνιμοι κάτοικοι αναγκάστηκαν να μετακομίσουν σε ασφαλέστερες περιοχές, επιδεινώνοντας με αυτό τον τρόπο την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας.
Αναφορικά με τον τουρισμό, το μεγαλύτερο πρόβλημα διαπιστώνεται στα ξενοδοχεία των υψηλών κατηγοριών.
Οι μεγάλες και πολυτελείς μονάδες που βρίσκονται στην περιοχή της Ομόνοιας, αναγκάζονται να διαθέτουν το προϊόν τους από 52% έως 62% χαμηλότερα από τα ξενοδοχεία της ίδιας κατηγορίας που λειτουργούν στις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής.
Μεταξύ άλλων η μελέτη προτείνει: προστασία και ανάδειξη της ιστορικής φυσιογνωμίας του κέντρου της Αθήνας, συστηματική και αδιάλειπτη αστυνόμευση, ίδρυση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών έξω από το Δήμο της πρωτεύουσας και πάταξη του παρεμπορίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου