"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ποιος κυρίως έφτιαξε το ζοφερό αυτό κόσμο κύριε Παπανδρέου;

PAPANDREOU MONTAZ
Να συμφωνήσουμε μαζί σας κύριε Παπανδρέου σε αυτό που είπατε στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ότι «εμείς το ΠΑΣΟΚ αποφασίσαμε να αλλάξουμε τον διεφθαρμένο παλαιό κόσμο». Μόνο κύριε Πρωθυπουργέ που δεν είπατε ότι «εμείς το ΠΑΣΟΚ θρέψαμε και θεριέψαμε το διεφθαρμένο παλαιό κόσμο».
Να συμφωνήσουμε μαζί σας κύριε Παπανδρέου σε αυτό που είπατε ότι «κυριαρχούσε η διαφθορά και το ρουσφέτι, ότι η δύναμη των παιδιών μας δεν ήταν η αξία τους, αλλά το ποιον ξέραμε και τι του τάζαμε».
Μόνο κύριε Πρωθυπουργέ που δεν είπατε ότι «το ΠΑΣΟΚ και ειδικά ο πατέρας μου Ανδρέας Παπανδρέου έκανε τη διαφθορά και το ρουσφέτι συνώνυμο με τη χώρα μας.»
Να συμφωνήσουμε μαζί σας κύριε Παπανδρέου ότι «από εμένα θα ακούτε μόνο τη γλώσσα της αλήθειας». 
Μόνο κύριε Πρωθυπουργέ δεν θα συμφωνήσουμε σε αυτό που είπατε ως συμπλήρωμα της φράσης αυτής ότι «έτσι ξεκίνησα και έτσι θα συνεχίσω.»
Γιατί κύριε Παπανδρέου όταν ξεκινήσατε να ζητήσετε την ψήφο του Ελληνικού λαού δεν μιλούσατε την γλώσσα της αλήθειας λέγοντας «λεφτά υπάρχουν».   
Γιατί αν λέγατε ότι λεφτά δεν υπάρχουν πιθανόν να μην είχατε εκλεγεί.
Κατανοούμε βέβαια ότι προκειμένου να βγάλετε τη χώρα από το «διεφθαρμένο παλαιό κόσμο» ένα ψέμα στην αρχή δεν θα έκανε κακό.
Εξάλλου ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Πόσο μάλλον ο καλός σκοπός. 
Πέτρος Δίπλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου