"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Στον καιρό των Προφητειών

epistimi_1
Αραγε να φταίει μόνο του το διοξείδιον του άνθρακος (CO2) για το φαινόμενον του λεγομένου, θερμοκηπίου, ή και τυχόν άλλοι παράγοντες για τις κλιματικές αλλαγές, που παρατηρούνται σήμερα;
Σήμερα ο άνθρωπος μοιάζει με κάποιον, που κάθεται καβάλα επάνω σε έναν κλάδο και τον πριονίζει με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ο ίδιος, να κρημνισθεί! Παρατηρούμε, σεισμούς όπως π.χ. προσφάτως στη Νέα Ζηλανδία, καύσωνες και φωτιές στην Αυστραλία, όπως και στην Ελλάδα. Πλημμύρες στην βόρεια Ευρώπη και ασυνήθεις παγετούς, καταποντισμούς, τσουνάμι, και σαν τραγικό επακόλουθο παρατηρούμε λοιμούς, λιμούς και ακούγονται και ακοαί πολέμων! Και διερωτάται κανείς ταύτα μήπως είναι… αρχή ωδίνων…! Όπως προεφήτευσε ο Κύριός μας! Αλλά πάντως… «ούπω εστί το Τέλος»!
Είναι τοις πάσι γνωστόν, ότι δισεκατομμύρια τόννοι μεταλλευμάτων και υδρογονανθράκων υπό την μορφή άνθρακος και πετρελαίου εξορύσσονται από χιλιάδων ετών! Ως εκ τούτου έχει μετατεθεί με μαθηματική ακρίβεια το κέντρο βάρους της Γης! Πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα επί των κινήσεων αυτής, και μάλιστα των σπουδαιοτέρων, που είναι η μετάπτωσις (Ελλην Αστρονόμος Ιππαρχος 190-120 π.Χ.) και η κλόνησις (Αγγλος αστρονόμος Bradley 1693-1742).
epistimi_2Σκεφθείτε δηλαδή μια σβούρα, της οποίας  έχετε αλλάξει το κέντρο βάρους, ότι δεν θα μπορέσει να εκτελέσει τις γνωστές κινήσεις της!
Είναι επομένως έργον των ειδικών Επιστημόνων, ήτοι των Μαθηματικών και των Γεωτεχνικών Μηχανικών αφού μελετήσουν όλα τα στοιχεία, να υπολογίσουν με την βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, κατά προσέγγιση τη νέα θέση, εις την οποία έχει μετατεθεί το Κέντρου Βάρους της Γης! Επίσης οι ίδιοι πρέπει να υπολογίσουν μια πιθανή μεταβολή της μάζας της Γης και κατ’ επέκτασιν της αδράνειας αυτής! Οπότε βάσει του Νόμου της παγκόσμιας Ελξεως πρέπει να υπολογισθεί, κατά πόσον έχει μεταβληθεί και η απόστασις Ηλίου – Γης!

Μα θα μου πείτε αξιότιμοι Κύριοι, πως ο Προφητάναξ Δαυίδ για την Γη, προφητεύει «ου κλιθήσεται εις τον αιώνα»!
- Η απάντησις είναι αυτονόητη! Δεν βλέπετε την μεγάλη αποστασία, που υπάρχει  σήμερα στην Χώρα μας και κατ’ επέκτασιν σε όλο τον κόσμο! Οπου ο Απόστολος Παύλος προφητεύει «βλ. προς Τιμοθ.Β», πως οι άνθρωποι θα είναι «…φίλαυτοι, φιλάργυροι, αλαζόνες, υπερήφανοι, προδόται, φιλήδονοι μάλλον παρά  φιλόθεοι…»!!!
- Και προς Ρωμ. β’ 27 «… και οι άρενες, αφέντες την φυσικήν χρήσιν… εξεκαύθησαν εν τη ορέξει αυτών εις αλλήλους άρσενες εν άρσεσι την ασχημοσύνην κατεργαζόμενοι…».
- Και επίσης ο Προφήτης του Γένους ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός προφητεύει «Εν τοις εσχάτοις καιροίς  έσονται οι άνδρες γυναίκες και οι γυναίκες άνδρες»!

Οντως οι γυναίκες σήμερα φέρουν ανδρικήν περιβολήν και είναι κουρεμένες σαν άνδρες και δεν διαφέρουν σε τίποτε από τους άνδρες και εργάζονται ακόμη σε θέσεις ανδρών, όπως π.χ. οδηγοί σε λεωφορεία και τρόλλεϋ!
Ανδρέας Κων/νου Ζαφείρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου