"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Η κυβέρνηση εκβιάζεται με τους λαθρομετανάστες απεργούς

Στο ΠΑΣΟΚ την πάτησαν! Επί χρόνια, από την εποχή της δεκαετίας του ’90, ο τότε «νεωτεριστής» και αργότερα «εκσυγχρονιστής» Γιώργος Παπανδρέου, έχοντας τύπους σαν τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο στο πλευρό του, άρχισε να προωθεί την κουλτούρα των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και της εξωθεσμικής «κοινωνικής» παρέμβασης.
Μάλιστα, διοίκησε κατ’ αυτόν τον τρόπο το ΥΠΕΞ, με αμφιλεγόμενες «προσωπικότητες» τύπου Άλεξ Ρόντου να κυριαρχούν στον επιτελικό σχεδιασμό του υπουργείου, παρακάμπτοντας έμπειρους διπλωμάτες, πάνω στους οποίους το κράτος και ο φορολογούμενος έχουν επενδύσει για να τους εκπροσωπούν διεθνώς.
Οι μηχανισμοί αυτοί ισχυροποιήθηκαν μέσω αδρών χρηματοδοτήσεων. Προσέλαβαν κόσμο και δημιούργησαν μια νέα σχολή κρατικοδίαιτων επαγγελματιών στελεχών. Μια παρένθεση: στο ΥΠΕΞ δήθεν να «αναζητούν» χρήματα που «χάθηκαν» ή δαπάνες που δεν καταγράφονταν σωστά στην αμαρτωλή ΥΔΑΣ.
«Το ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής είχε πρόβλημα στην καταγραφή των στοιχείων για πέρα από μία δεκαετία», μας είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΞ Γρηγόρης Δελαβέκουρας, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας.
Τι «βολικό» για το σύστημα... Όμως, αναδεικνύεται και το τι γινόταν με τις χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ. Πάρτι! Φανταστείτε πως μοιράζουν τα μυστικά κονδύλια, όπου δεν υπάρχει καν η δυνατότητα του ελέγχου.
Κλείνουμε την παρένθεση. Οι «επαγγελματίες» αυτοί, μέσω του ΠΑΣΟΚ και του κόμματος της «ριζοσπαστικής» αριστεράς που εκπροσωπούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έβαλαν χέρι και σε ευρωπαϊκά κονδύλια.
ypatiaΧαρακτηριστικό είναι το ότι οι λαθρομετανάστες που μπούκαραν στη Νομική Σχολή και πλέον κατοικοεδρεύουν στο νεοκλασικό μέγαρο Υπατία, μπήκαν στο πλοίο από την Κρήτη (εκατοντάδες εισιτήρια) με χρήματα προφανώς κάποιων ΜΚΟ.
Ως γνωστόν, η αριστερά, η οποία παράγει ανθρώπους ατομοκεντρικούς, «ευεργέτες» δεν έχει... Αλλά βρήκε τον τρόπο της να εισβάλλει στους κορβανάδες των φορολογούμενων.
Τα χρήματα έφεραν λοιπόν και ισχύ. Οι μηχανισμοί την αντιλήφθηκαν και αυτονομήθηκαν.

Απαρτιζόμενοι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από αριστεριστές ή άτομα με ελευθεριακή προδιάθεση (και προδιάθεση να πλουτίσουν), άρχισαν τις «μαγκιές», κάνοντας κοινωνική μηχανική. Κράτος εν κράτει... Τα χρήματα έφεραν προσβάσεις και όλα τα υπόλοιπα ήταν θέμα χρόνου, όπως το θλιβερό θέαμα μιας «προοδευτικής» κυβέρνησης-κομμάτι του προβλήματος, η οποία «μισοκαταγγέλλει» υποκινητές και χειραγώγηση στην υπόθεση των λαθρομεταναστών που έχουν «αράξει» στο νεοκλασικό μέγαρο Υπατία.
Είναι μεγάλο το δίλημμα για την εκβιαζόμενη πλέον, από τις ΜΚΟ και τις διάφορες αριστεριστικές συνιστώσες κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η εικόνα της οποίας επλήγη από την κόντρα μεταξύ του «σκληρού» υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση και του ανεξήγητα ιδεοληπτικού στην προκειμένη περίπτωση Βαγγέλη Βενιζέλου για το θέμα των λαθρομεταναστών «απεργών πείνας».
Βασικά, υπάρχει μια αμηχανία, καθώς αναρωτιούνται πως θα συγκρουστούν με αυτό που έφτιαξαν, αυτό που εκφράζουν ως λογική και νοοτροπία. Σκυλοκαβγάς στην αριστεριστική γειτονιά, την ώρα που ο κόσμος για άλλα πράγματα ανησυχεί.

Κάποια αρρωστημένα μυαλά στη «ριζοσπαστική» αριστερά, ωθούν κάποιους λαθρομετανάστες στα άκρα, αναζητώντας μια μοιραία εξέλιξη. Ψάχνουν για τη σπίθα που θα δημιουργήσει εξεγερτική προδιάθεση στις τάξεις των αλλοδαπών, ωθώντας τους σε σύγκρουση με τον γηγενή πληθυσμό.
Οι «εγκέφαλοι» των αριστεριστικών καταγωγίων ψάχνουν για το νέο τους «στρατό», για τον πολιορκητικό κριό που θα ρίξει την πύλη του κάστρου του εθνικού κορμού και θα σκορπίσει τον τρόμο στη συμβιβασμένη «αστική τάξη» της λογικής του τύπου «η αστυνομία αμυνόμενη και προπηλακιζόμενη». Ψάχνουν τα καταγώγια για το νέο τους στρατό και το νέο τους άρμα... Θα βρουν όμως απέναντί τους, τους πάντες. Όπως παλαιότερα, όταν και κατάντησαν να μη μπορούν να σταθούν πουθενά, για δεκαετίες.
Νίκος Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου