"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

«Γιώργο, άλλαξε ρότα»



Η πλειοψηφία των πολιτών θεωρεί λανθασμένη την πολιτική του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της κρίσης και δηλώνει υπέρ ενός ανασχηματισμού. Αυτό προκύπτει από τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δημοσιοποιεί σήμερα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».
Διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ στο 2,3% και εκτός Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση, που καταγράφει και τις αντιδράσεις των πολιτών για πρωτοκλασάτους υπουργούς. Παράλληλα
Στην έρευνα της Alco για το «Πρώτο Θέμα», το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου 21,9% και η ΝΔ 19,6%, ενώ τρίτη δύναμη αναδεικνύεται η... αποχή με 17%. Το ΚΚΕ λαμβάνει 8,3%, ο ΛΑΟΣ 5,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 2,6%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2,4%, οι Οικολόγοι - Πράσινοι 2,2% και η Δημοκρατική Αριστερά 2%.
Το 71% θεωρεί λανθασμένη την πολιτική Παπανδρέουγια την αντιμετώπιση της κρίσης και μόνο το 23% τη θεωρεί σωστή, ενώ το 42% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ του ανασχηματισμού.
Για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου το 77% πιστεύει ότι υπακούει τις εντολές της τρόικας, το ίδιο ποσοστό θεωρεί πως οι δηλώσεις Πάγκαλου αποτελούν πρόβλημα για την κυβέρνηση και το 79% τάσσεται υπέρ εκείνων που τον αποδοκιμάζουν.
Αρνητική γνώμη για τον Χρήστο Παπουτσή έχει το 71% που πιστεύει πως δεν αντιμετωπίζει την εγκληματικότητα και το 62% χαρακτηρίζει λάθος την αντιμετώπιση του «δεν πληρώνω» από τον Δημήτρη Ρέππα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου