"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011

Πάτρα: Εισπρακτική εταιρεία κυνηγά πολίτες για χρέος ...22 λεπτών!Από τα σύννεφα έπεσε Πατρινή, όταν της τηλεφώνησαν από εισπρακτική εταιρεία για να της πουν ότι οφείλει στην τράπεζα απ' όπου πήρε δάνειο, το... ιλιγγιώδες ποσό των 22 λεπτών, χρέος μάλιστα που  -όπως της είπαν - θα έπρεπε να εξοφλήσει άμεσα.
Όταν χτύπησε το κινητό της τηλέφωνο της νεαρής γυναίκας, προφανώς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα επακολουθούσε.
«Έχετε ένα υπόλοιπο δόσης από το δάνειο σας 22 λεπτά που πρέπει να ξοφλήσετε άμεσα», της είπε η υπάλληλος με απόλυτη σοβαρότητα και την έστειλε αδιάβαστη.
Τι είχε συμβεί; Απλώς, στη δόση που πλήρωσε για το δάνειο της πλήρωσε στρογγυλό το ποσό της οφειλής και δεν υπολόγισε τα «ψιλά», δηλαδή τα 22 λεπτά που το συνόδευαν.
Πού να φανταζόταν, όμως, ότι θα της τηλεφωνούσαν για τα 22 λεπτά από την εισπρακτική εταιρεία, με την οποία συνεργάζεται η τράπεζα.
Μετά την αρχική της έκπληξη, και αφού σιγουρεύτηκε ότι δεν άκουσε λάθος, είπε στην υπάλληλο της εισπρακτικής εταιρείας ότι δεν άξιζε ο κόπος να της τηλεφωνήσει για 22 λεπτά και πως σε τελική ανάλυση πολύ περισσότερο κόστισε το τηλεφώνημα που της έκανε.
Απτόητη, όμως, η υπάλληλος της εισπρακτικής εταιρείας, και αντιλαμβανόμενη προφανώς και η ίδια ότι η γυναίκα δεν μπορούσε να πάει στην τράπεζα για να καταθέσει αυτό το... τρομακτικό ποσό των 22 λεπτών, της αντιπρότεινε να βάλει το λογαριασμό πέντε ευρώ. Προφανώς, με το σκεπτικό ότι αυτό ήταν και το μικρότερο χαρτονόμισμα που θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε ATM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου